Girona

Míchel: “Les dues sortides contra l’Osasuna i el Rayo ens poden permetre mirar amunt”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació poc menys de 24 hores després que el seu equip segellés la classificació per a la segona eliminatòria de la copa després de superar al San Roque de Lepe (1-2). Ja amb el xip posat a la lliga, on els gironins són colíders juntament amb el Madrid, el tècnic de Vallecas ha comentat diversos aspectes d’interès en la prèvia del duel que els seus disputaran dissabte a El Sadar contra l’Osasuna (a les 14h).

Osasuna més descansat

El conjunt navarrès no ha disputat la primera eliminatòria de copa perquè és un dels quatre equips que disputarà la supercopa espanyola del 10 al 14 de gener a Aràbia Saudita: “El partit que vam jugar contra el San Roque és bo per jugar i els jugadors estaran al 100% per dissabte. Esperem fer un gran partit perquè ho necessitem ja que l’Osasuna és un gran equip, sobretot a El Sadar”.

Precedent del curs passat

“No penso en aquell partit. Si crec que és important i el rival té molta qualitat. És un equipàs amb un entrenador que porta sis anys amb ells i tenen una agressivitat i una intensitat espectaculars. I a casa encara més. Ara vénen partits molt complicats per nosaltres i hem de veure el nivell que tenim a fora de casa contra Osasuna i Vallecas. Esperem donar la millor versió ja que som capaços de guanyar a qualsevol rival”, ha dit Míchel.

Jugar habitualment a les 14h

“No he tingut en compte l’horari per preparar el partit. Som capaços d’adaptar-nos a qualsevol horari i el rendiment no baixarà. Per mi no és molt important. Pels jugadors, ja estan acostumats a jugar en qualsevol horari. Preferim jugar el cap de setmana”.

El rival

“Ha jugat contra el Madrid, Athletic, Barça, Sevilla, Betis, València… No està fent una mala temporada ja que els rivals que han tingut han estat molt complicats. Tenen 13 punts però estan molt bé en rendiment, més enllà dels resultats. És el tercer equip que té més pilota en camp rival i en l’últim terç arriben moltes vegades. És un conjunt vertical i a dins amb Aimar Oroz, Moi Gómez… amb molt talent. Chimy Avila al costat o de segona punta i Budimir, està en un bon moment. A més, Arrasate és dels millors de la lliga que dirigeix molt bé al seu equip”, ha analitzat Míchel Sánchez.

Dues sortides clau

El Girona encadenarà dos partits a domicili contra l’Osasuna i el Rayo. Exigents però que poden marcar un abans i un després per a l’equip: “Osasuna i Rayo són proves importants. Si l’equip suma quatre o sis punts podem ser un equip que miri a dalt. Però serà molt complicat. Per això he dit als jugadors que aquests dos partits poden ser un punt d’inflexió per agafar un nivell que pot ser molt important en la lliga”, ha explicat el de Vallecas.

Osasuna, un exemple?

“Crec que si poden ser un exemple per nosaltres. El director esportiu el va ratificar estan malament en la lliga quan van pujar. La sensació és que l’Osasuna té un projecte consolidat i nosaltres estem camí de fer-ho”.

Baixes

“David López no arribarà al partit ja que està lesionat, demà li faran la ressonància i veurem el temps de baixa. Va notar molèsties en el partit contra el Celta i va demanar el canvi. Les primeres proves indicaven lesió però s’ha de fer més proves per determinar el temps de baixa.

Continuen fora de l’equip Borja García, Juan Carlos, Toni Villa, Jastin, Artero i Joel Roca, i demà veurem com estan Pablo Torre i Eric Garcia. Hem de veure com evolucionen. Pablo Torre ens indiquen les proves que no està lesionat. Veurem si les molèsties l’impedeixen jugar o no. Són les seves sensacions però no s’ha lesionat”, ha comentat Míchel a l’hora de repassar l’infermeria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)