Girona

Penediment i marxa enrere de David López

Girona. El central barceloní torna a demanar perdó a Ortiz Arias i per primera vegada es retracta de la seva acusació al col·legiat

La setmana passada el Comitè Tècnic d’Àrbitres va traslladar les declaracions de David López fetes en el descans del partit Girona-Almeria, en què acusava el col·legiat Miguel Ángel Ortiz Arias d’haver-lo insultat i faltat al respecte, al comitè d’integritat perquè valori si s’ha de sancionar el futbolista. L’amenaça de sanció és, doncs, més real que mai, ja que els precedents en què s’han traslladat declaracions al comitè d’integritat no conviden a ser massa optimistes. Segurament per això ahir David López va emetre un comunicat en què, per primera vegada, fa marxa enrere i es retracta de les seves declaracions. El central ja havia parlat sobre el tema després de la victòria contra el Celta, el partit en què es va lesionar, però aquell dia només havia matisat les seves paraules i les formes, demanant perdó si el col·legiat madrileny s’havia sentit ofès, però sense fer marxa enrere en el fons del seu missatge, cosa que sí que va fer ahir.

En el comunicat que va fer públic a través de les seves xarxes socials, David López torna a demanar perdó al col·legiat Ortiz Arias i ho fa extensiu a tot l’estament arbitral, a la vegada que explica que les seves declaracions van ser causades per una confusió, assegurant que no va entendre bé el que li va dir l’àrbitre madrileny. “En primer lloc vull agrair al CTA el seu oferiment que puguem revisar els àudios del partit. No obstant, tant el club com jo no considerem necessari revisar-los personalment. La resposta del CTA va ser suficient per a nosaltres, ja que sempre hem confiat en la seva honradesa i honorabilitat. Per això, vull manifestar el meu total penediment per les declaracions fetes en contra del col·legiat Miguel Ángel Ortiz Arias. No tinc una altra explicació més que una greu confusió de la meva part sobre una manifestació del col·legiat cap a mi que vaig entendre d’una altra manera”, diu David López, que assegura que tota la situació viscuda li ha generat un estrès que, probablement, ha contribuït al fet de lesionar-se.

EL PROTAGONISTA

No tinc una altra explicació que una greu confusió de la meva part sobre una manifestació del col·legiat cop a mi
David López
central del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)