Girona

Retrobament amb Francisco

Míchel va arribar a Montilivi agafant el relleu de Francisco Rodríguez, que s’havia quedat dues vegades consecutives a les portes de l’ascens perdent la final del play-off. Ara, el tècnic andalús dirigeix el Rayo Vallecano, l’equip de tota la vida de l’ara entrenador del Girona. Serà la primera vegada que Francisco s’enfronti al conjunt gironí des de llavors, i és que el tècnic d’Almeria va canviar el Girona per l’Elx a primera divisió i el curs passat, quan es podien haver trobat, va ser destituït després de la setena jornada abans de l’enfrontament contra el Girona. Els precedents no són bons per als blanc-i-vermells, i és que Francisco ha guanyat els dos partits que ha disputat contra el Girona, amb l’UCAM Múrcia a 2a divisió A (1-2, curs 2016/17) i amb l’Osca a primera (0-2, curs 2018/19).

A Montilivi Francisco va haver de viure un dels capítols més complicats de la història del club a causa de la pandèmia, i és que l’andalús pràcticament no va poder tenir contacte amb l’afició. Els seus resultats, més enllà de quedar-se a les portes de l’ascens en dues ocasions, van ser notables, i és que en els 60 partits que va dirigir l’equip va tenir un balanç de 30 victòries, 15 empats i 15 derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)