Girona

El Girona sabrà avui el rival

Copa. El conjunt gironí podria enfrontar-se a un primera FEF, a un segona A (molt probable) o bé a un primera en l’únic emparellament que hi haurà entre equips de la màxima categoria en els setzens de final

El Girona sabrà avui el rival al qual haurà d’enfrontar-se en els setzens de final de la copa que es disputaran el cap de setmana del 6 i el 7 de gener. El conjunt gironí ha superat ja el San Roque de Lepe i l’Oriola, els dos de segona FEF, en les dues primeres eliminatòries i en aquesta podria enfrontar-se o bé a un rival de primera FEF, en cas que la bola gironina sortís en primera o segona posició després d’emparellar els quatre semifinalistes de la supercopa d’Espanya (Barça, Madrid, Atlético i Osasuna), que jugaran o contra l’Arandina o el Barbastre (segona FEF) o dos dels quatre equips vius de primera FEF.

El més probable és que el Girona s’enfronti a un equip de segona A entre els nou que encara estan vius –Elx, Racing Ferrol, Eibar, Burgos, Amorebieta, Osca, Tenerife, Espanyol o Cartagena–, i en el pitjor dels casos, és a dir, que la bola amb el nom del club blanc-i-vermell sortís en penúltim o últim lloc, els de Míchel se les haurien contra un rival de primera divisió –només hi haurà un emparellament– entre els que estan vius però no disputen la supercopa a principis de gener: Vila-real, Getafe, València, la Real, Rayo, Alavés, Sevilla, Mallorca, Las Palmas, Celta o Athletic.

POSSIBLES RIVALS DEL GIRONA

1a FEF (4)
Màlaga,
Lugo,
Unionistas de Salamanca o
Castelló
Un d’aquests sempre que la bola del Girona surti en primer o segon lloc després d’emparellar els equips de la supercopa
2a divisió A (9)
Elx, Racing Ferrol, Eibar, Burgos, Amorebieta, Osca, Tenerife, Espanyol o Cartagena
En cas que no surti la bola fins al final hi haurà un emparellament entre equips de 1a divisió classificats (no participants a la supercopa)
1a divisió (12)
Vila-real, Betis Getafe, València, Real Sociedad, Rayo Vallecano, Alavés, Sevilla, Mallorca, Las Palmas, Celta o Athletic Club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció