Girona

La celebració més especial i més cara per a Stuani

Girona. L’uruguaià es perdrà el partit contra l’Alavés per acumulació d’amonestacions

L’explosió d’alegria que va ser el gol de Cristhian Stuani per sentenciar el partit amb el 2-4 definitiu en el minut 95 va ser incontrolable. El davanter uruguaià ja les ha vist de tots colors, però no havia guanyat mai contra el conjunt blaugrana en els dotze partits anteriors en què s’hi havia enfrontat. Ni tan sols jugant com a local. Diumenge, amb el seu quart gol contra el Barça, tots a domicili –un amb el Llevant i tres amb el Girona–, va donar tres punts colossals als gironins i per això no va dubtar ni un segon a anar-ho a celebrar a prop dels aficionats gironins. Aquesta celebració, de les més especials que ha viscut amb la samarreta blanc-i-vermella, que no són poques, li va costar l’amonestació. Una targeta groga que li sortirà cara, i és que és la cinquena que veu aquesta temporada en la lliga, de manera que serà el primer jugador de l’equip que haurà de complir un partit de sanció després de complir el primer cicle d’amonestacions.

Stuani es perdrà, doncs, el partit de dilluns que ve a Montilivi contra l’Alavés. Serà una baixa importantíssima per a Míchel, i és que l’ariet, que només havia marcat dos gols en la victòria contra el Getafe de la segona jornada, viu un moment dolç de cara a porteria després de marcar en els darrers tres partits, ja que abans de la visita al Barça va ser protagonista de la remuntada contra el València amb una diana –l’àrbitre també li va donar el segon tot i ser en pròpia porta– i va marcar un doblet en la copa contra l’Oriola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)