Girona

De nou el Rayo als vuitens

El Girona va conèixer ahir el rival dels vuitens de final de la copa: novament el Rayo Vallecano visitarà Montilivi en una eliminatòria, com ja va passar la temporada 2021/22 amb els gironins a segona divisió. L’enfrontament es disputarà el dimecres dia 17 de gener a dos quarts de deu de la nit al feu gironí. Un horari al qual l’aficionat blanc-i-vermell s’està acostumant a la lliga, així com a jugar a les dues de la tarda. El Rayo arribarà al partit descansat perquè no tindrà jornada de lliga per l’absència de l’Atlético de Madrid, que disputa la supercopa espanyola.

Després de tres eliminatòries disputades, el Girona s’estrenarà aquest curs a Montilivi en un partit de la copa després de tombar l’Elx a domicili als setzens amb els gols de Couto i Blind (0-2). L’abonat, si vols veure el duel contra els de Vallecas, haurà de comprar entrades, ja que el partit no entra en l’abonament del curs. En les pròximes hores el club en publicarà tota la informació.

Un precedent ben fresc

Fa dues temporades, l’any de l’ascens gironí, el Girona ja va rebre el Rayo en uns vuitens de final de la copa. Ara, amb els dos clubs a l’elit, l’enfrontament es podrà repetir amb dos equips amb realitats diferents. Aleshores, els de Míchel a segona divisió van plantar cara a un Rayo que es va mostrar superior i més eficaç. El davanter mallorquí Sergi Guardiola va ser el protagonista amb dues dianes que van remuntar el gol inicial dels gironins, de Bernardo. En el tram final del matx, Stuani va errar un penal, més aviat gràcies a la gran actuació de Luca Zidane, que va evitar el gol de l’empat. De fet, els catalans van aconseguir l’empat en el descompte, però el VAR va anul·lar un gol de Pablo Moreno per una posició de fora de joc prèvia d’Arnau Martínez. El Girona va acabar amb deu homes per l’expulsió de Gabri Martínez al final del matx.

Un partit especial

Tot i que ja l’ha disputat unes quantes vegades, Míchel tornarà a veure’s les cares contra el club de la seva vida, el Rayo. El tècnic madrileny s’ha enfrontat als de Vallecas diversos cops amb l’Osca i el Girona, i només l’ha aconseguit guanyar en aquest curs a domicili. El darrer precedent del “net de la Maria”, com el van batejar els Bukaneros, penya d’animació del Rayo, va poder aconseguir una nova gesta, malgrat que sigués a contracor, guanyant el club de la seva vida. El destí ha tornat a emparellar per segon cop el Rayo i Míchel en una competició en què guanyar és una obligació

PRECEDENT (21/22)

El Rayo ja va jugar un partit dels 1/8 de copa a Girona i va eliminar els de Míchel (1-2)

ENTRADA NO INCLOSA

Els abonats del Girona hauran de comprar entrada per al matx, a les 21:30 (17/01)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)