Girona

Míchel: “A Almeria podem igualar els 51 punts, és un bon objectiu”

Míchel Sánchez ha parlat en la prèvia del partit de diumenge contra l’Almería. Eric i David són les dues baixes confirmades, Yangel, Tsygankov, Borja i Artero, aquests dos últims amb més dubtes, poden reaparèixer a la llista de los Juegos del Mediterráneo. “La resta tots estan bé, hi ha alguna molèstia que ja veurem. En Joel i en Jastin estan millor, però encara falta un pèl per tornar a jugar”, ha explicat.

Teniu pressió per guanyar?

“No estem obligats a guanyar. Estem obligats a fer un gran patit i a donar el cent per cent. Hem de ser nosaltres mateixos, és l’única cosa que demano a l’equip. L’obligatorietat de guanyar al futbol no existeix”, ha dit.

Un rècord a l’abast

“El primer objectiu és que l’equip aconsegueix tornar a primera divisió, ho hem fet, també finalitzar entre els deu primers i el tercer és superar la puntuació del millor Girona de la història. A Almería podem fer la millor puntuació, 51 punts, és un bon objectiu”.

Sobre l’Almeria

“Hem sembla un equip molt bo. Però es veritat que no estan fent la millor temporada de la seva història, no sé els motius. A darrera ha fitxat jugadors molt bons, té Akieme que l’he tingut i és un jugador molt top, també centrals de Betis i l’Espanyol. Kaikyque és jugador seleccionat pel Brasil.... Al mig del camp Melero, Robertone, també té velocitat i profunditat. Nosaltres, com sempre, ens mirem primer a nosaltres mateixos i després al rival. Em preparat el partit per contrarestar el joc de l’Almeria i ser capaços de guanyar i fer un bon partit per continuar a dalt, als primers llocs de la classificació”, ha dit.

Quants punts per ser a Champions?

“No sé quants punts s’han de fer. Hem d’anar partit a partit. És veritat que la Champions o el cinquè està a deu punts, però queda molt. Hem de pensar partit a partit. Diumenge serà difícil i complicat. No sé quants punts necessitarem per arribar a Champions”.

Sobre la sanció a David López

“El tema està tancat. Tenim la nostra manera de veure les coses, en David està lesionat i es perdrà el pròxims partits encara que tothom té una manera de veure les coses.”

El mercat de fitxatges

“Sempre que el club doni passes endavant és bo. Ara mateix la possible sortida d’Ibra, si surt, necessitarem un altre jugador de reforç al mig. En defensa ara tenim baixes, però crec que podem solucionar-ho a dins. Veurem si és possible fitxar a jugadors que reforcin aquesta plantilla. El dia a dia és idíl·lic per a un entrenador. No espero més.”

Com es gestiona la derrota?

“Nosaltres hem perdut partits com a jugador i entrenador, sé com em sento després de cada derrota. És veritat que volem que sigui com més tard possible. Pot passar en qualsevol moment i estem preparats. La millor manera per fer-ho és entrenar per millorar. El resultat no és el nostre objectiu, és el rendiment. Això passa per fer un dia a dia espectacular. Una manera d’entendre el futbol i el nivell de l’equip. Mai preparo un partit pel resultat”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)