Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“En futbol, guanyar no és una obligatorietat”

Míchel va ser clar i català, una vegada més, a la prèvia: “No estem obligats a guanyar, estem obligats a fer un gran partit i a donar el cent per cent. Hem de ser nosaltres mateixos, és l’única cosa que demano a l’equip. L’obligatorietat de guanyar, en el futbol, no existeix.” Tot i les paraules per treure pressió al seu equip, el madrileny sap que el Girona pot igualar un rècord del club: “El primer objectiu era que l’equip aconseguís tornar a primera divisió, i ho hem fet; també finalitzar entre els deu primers, fet, i el tercer és superar la puntuació del millor Girona de la història. A Almeria podem igualar-la, 51 punts: és un bon objectiu que ens marquem.”

Per aconseguir aquesta nova gesta, el conjunt gironí s’enfrontarà a un Almeria molt necessitat: “Em sembla un equip molt bo, però és veritat que no estan fent la millor temporada de la seva història, no sé els motius. A darrere ha fitxat jugadors molt bons: té Akieme, que l’he tingut i és un jugador molt top; també centrals del Betis i l’Espanyol, o Kaiky, que és jugador seleccionat pel Brasil... Al mig del camp, Melero, Robertone, també té velocitat i profunditat. Nosaltres, com sempre, ens mirem primer a nosaltres mateixos i després el rival. Hem preparat el partit per contrarestar el joc de l’Almeria i ser capaços de guanyar.” Finalment, Míchel va tirar pilotes fora amb els possibles números per ser a la Champions 24/25: “No sé quants punts s’han de fer. Hem d’anar partit a partit, queda molt”, va concloure el madrileny, que busca fer història

RÈCORD A L’ABAST

“A Almeria podem fer la nostra millor puntuació a 1a, 51 punts: és un bon objectiu”

GESTIÓ D’EQUIP

“El resultat no és el principal objectiu, ho és el rendiment i el seu dia a dia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)