Girona

Míchel: “Aquesta victòria ens apropa més a Europa”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut davant dels mitjans per valorar la victòria per la mínima del seu equip en la visita a Balaídos contra el Celta. Content i satisfet de la resposta dels seus jugadors en un camp gairebé impracticable, Míchel admet que mantenen la llicència per seguir somiant i que els tres punts apropen l’equip una mica més cap a Europa.

La valoració

“El partit ha estat molt complicat i difícil. El camp ha perjudicat al joc però hem tingut personalitat per jugar en camp contrari. No podíem jugar molt llarg però ells estan en una situació difícil i hem pogut dominar en l’inici. Hi ha hagut ocasions pels dos equips, però mentalment l’equip ha estat bé per jugar en un terreny de joc complicat”, ha dit Míchel, que afegia: “Sempre tenim la intenció d’anar a porteria rival. Sabíem que ens podien fer mal quan ens ataquessin però havíem d’atacar nosaltres. Hem plantejat”

A domicili

“És un somni. S’ha de valorar als jugadors i tot el que fan. La gent no és conscient del tot d’això que estan fent. Queden 16 jornades, la posició és maca i il·lusionant i volem mantenir-nos allà”.

Portu

“És un jugador que té el sentiment de pertinença. Té orgull i competitivitat. El necessitem i ho sap i és igual el temps que jugui. Estem feliços per ell i per l’equip”.

El calendari que ve

“Hem d’anar partit a partit. Només pensem en la Real Sociedad. A casa ho volem fer bé, volem demostrar que podem fer coses maques. Anar més enllà només ens pot espantar”.

El mercat

“Tenim plantilla suficient per competir. Si bé un central no serà un pedaç, sinó que aporti al futur. És complicat aconseguir una peça de futur, que doni una continuïtat de futur. Però això val diners”.

Només dos canvis

“Potser Yangel estava cansat però no volia perdre la capacitat aèria que té ni la verticalitat de Savinho. No he vist que el partit tingués la necessitat de canviar alguna dinàmica. Estava passant el que volíem que passés”.

No sentenciar

“De vegades les decisions no són bones però hem anat cap endavant. En moltes parts del partit ho hem fet, hem pogut ser més verticals i ells t’exposen a això perquè et poden fer mal en transició”.

Opcions de títol

“El partit ha estat complicat. El Celta mereix estar més amunt i l’estat de la gespa els perjudica per l’estat anímic que tenen. Els tres punts ens apropen més a Europa, la Real ni el Barça van sumar els tres punts. Somiar en la Champions? Quedant deu jornades ho veurem”, ha dit el madrileny, que afegia: “El Madrid guanya amb una facilitat increïble i a la resta ens costa molt. No estem al nivell a dia d’avui i veurem amb el pas de les jornades quina serà la nostra lluita.

Setmana neta

“L’esforç ha estat alt però hem acabat bé. En els duels hem estat seriosos i competint fins al final. No volia setmana neta però ens serveix per la gent que està fora i per entrenar de veritat, que no ho hem pogut fer en les últimes dues setmanes”.

El partit d’Arnau

“No es sorpresa. Té una personalitat i competitiu. Mentalment és molt fort, no hem pogut preparar el partit amb ell però sap jugar en aquesta posició. He fet un partidàs davant de davanters de molt nivell com Douvikas, Aspas i Larsen”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)