Girona

Míchel: “El gol? Ho ha vist tothom, és una errada del VAR”

l tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va parlar de tots els temes polèmics ahir després del partit: “El gol ho ha vist tothom. És un error del VAR. A mi m’han expulsat per dir que no és falta, amb els braços alts, i no li falto el respecto en cap moment. Això és targeta groga i no vermella”, va dir. També va voler posar aigua el vi amb l’arbitratge: “Sí, mantinc que competim amb condicions normals. L’àrbitre no fa un mal partit i crec que s’ha equivocat en la meva expulsió. L’error és del VAR, en l’acció del gol. Érem dos equips amb molta intensitat i crec que ha portat bé el partit. L’arbitratge ha sigut bo i no hauria condicionat perquè ha donat gol”, va sentenciar.

El madrileny va voler transmetre les paraules de Daley Blind després del xiulet final on va veure la cinquena groga: “Les paraules que m’ha dit no són per expulsió i és excessiu per un jugador que sempre té un bon comportament. Intentarem recórrer la meva vermella i la seva groga, a veure si podem escoltar els àudios del que diem”, va explicar Míchel molest per la seva expulsió: “Em perdré dos partits i els jugadors necessiten aquesta situació de vivència a l’equip”, explicava el de Vallecas visiblement enfadat.

El matx, però, també va ser complicat pels gironins: “Ens ha costat, la Real et porta als duels i a la primera part hem estat un mica millors que a la segona. Ells son guanyadors de duels i Gazzaniga tenia el temps just per veure a qui li donava la pilota. Ells creixen a camp rival i havíem d’estar a fase defensiva on patim més. Quan hem pogut treure’ns aquesta pressió hem sigut capaços de generar més. Quan hem pogut robar més o treure una bona pilota, hem anat millor. Amb Dovbyk haguéssim pogut gestionar la capacitat de retenir la pilota”, va dir Míchel que també valorava el moment de l’equip a la taula: “Té molt de mèrit que treiem 19 punts a la Real, però encara estem a un punt del líder. Tenim marge de millora”, deia Míchel a la sala de premsa

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)