Girona

Recurs per intentar evitar les sancions

Sancions El Girona presenta al·legacions a les targetes a Míchel i Blind contra la Real. El club vol arribar fins al final, apel·lant si cal

El Girona no es quedarà amb les mans plegades després de les sancions que van rebre Daley Blind i Míchel Sánchez durant el partit a Montilivi contra la Real Sociedad. El club gironí va presentar ahir una primera al·legació a l’acta que va escriure Gil Manzano en les dues accions de protesta local durant l’enfrontament i a la fi del matx. El tècnic madrileny va ser expulsat amb vermella directe al minut 89 per protestes al col·legiat.

A l’acta, Manzano va redactar que Míchel havia estat expulsat per “haver sortit de l’àrea tècnica protestant de manera reiterada i amb gestos ostensibles” una de les seves decisions. El de Vallecas, però, va declarar que no havia faltat el respecte a ningú i que màxim era groga. D’altra banda, Blind va veure la cinquena groga per haver protestat tot preguntant “per què has afegit només dos minuts?”. El motiu de la sanció reflectit a l’acta era “fer observacions d’ordre tècnic de forma reiterada”.

Així, doncs, el Girona ho defensarà fins al darrer moment, tot i que serà complicat que prosperin els recursos per poder ser al Bernabéu. El club té pensat arribar fins al final i, si es desestima l’al·legació, apel·larà. Yangel Herrera, per a qui el club no ha presentat recurs, serà baixa per la cinquena groga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)