Girona

Martínez Munuera, d’expulsar Vitor Roque al Madrid-Girona

La Federació Espanyola de Futbol ha fet oficial aquest migdia les designacions per la 24a jornada de primera divisió, en què bona part de les mirades estaran posades en el Madrid-Girona que es disputarà dissabte a les 18.30h al Santiago Bernabéu, en què els gironins tenen l’oportunitat d’assaltar el lideratge. El col·legiat encarregat de dirigir el partit serà Juan Martínez Munuera, del col·legi valencià, que dissabte passat va estar al centre de la polèmica després d’expulsar el davanter del Barça Vitor Roque de manera inversemblant amb una segona targeta groga en una acció que no era ni falta, ja que el brasiler l’únic que feia era retirar el peu arran d’una entrada del defensa Rafa Marín de l’Alavés.

Martínez Munuera, un dels àrbitres més ben valorats pel CTA i que va ser l’encarregat de xiular la final de la supercopa, ha xiulat en 17 ocasions al Girona, amb un balanç de sis victòries blanc-i-vermelles, quatre empats i set derrotes. Aquesta temporada només ha arbitrat als gironins en una ocasió. Va ser en la visita dels gironins al camp del Cadis (0-1), en què va expulsar Darwin Machís al minut 10 de partit. A més, Martínez Munuera ha format part de dos moments històrics per als gironins, i és que va ser l’encarregat d’arbitrar la tornada de la final del play-off d’ascens a 2a divisió A contra el Ceuta el curs 2007/08, que va acabar amb l’ascens a plata del Girona (1-0), i també va ser l’encarregat d’arbitrar el Girona-Atlético (2-2) amb el que els gironins es van estrenar a primera divisió la temporada 2017/18.

D’altra banda, el balanç del Madrid amb Martínez Munuera és força favorable, amb 22 victòries en els 36 partits arbitrats –7 empats i 7 derrotes completen el balanç. Aquest curs, a banda de la final de la supercopa contra el Barça (4-1), va dirigir el Madrid-Rayo Vallecano de la 12a jornada, que va acabar 0-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)