Girona

Aficionats del Girona, afectats per problemes tècnics d’Ouigo

Uns quants gironins que anaven al Madrid-Girona s’han hagut de quedar a Barcelona per la cancel·lació de la meitat dels 16 vagons previstos en un dels trens

El Girona juga aquesta tarda al camp del Madrid a partir de les 18.30h en un partit que decidirà el lideratge de primera divisió després de la 24a jornada de lliga. Per tot el que envolta el duel es preveu un desplaçament massiu de gironins, que podria voltar pel miler d’aficionats (mig miler hi van amb entrades distribuïdes pel Girona i la resta pel seu compte). Un bon grapat, però, s’han trobat amb problemes importants per viatjar cap a Madrid, i és que el tren de Ouigo que sortia a les 10.40h de Barcelona cap a Madrid ho ha fet només amb 8 dels 16 vagons que estaven previstos per culpa de problemes tècnics, segons ha informat la companyia. Els aficionats del Girona que anaven en els vuit darrers vagons, doncs, s’han vist obligats a quedar-se a l’Estació de Sants i no els hi ha estat possible viatjar amb algun altre tren, ja que tots estaven plens. Alguns valents han decidit fer el viatge per carretera, però un bon grapat d’aficionats han hagut de renunciar al desplaçament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)