Girona

Míchel: “Guanyant o perdent, la Champions és un objectiu clar”

Girona Les paraules de Míchel Sánchez en la roda de premsa posterior al partit contra l’Athletic Club a San Mamés

“Per mi hem vist a un Girona diferent que al Bernabéu, hem sigut més reconaixibles. Volíem jugar menys enrere i ens ha faltat verticalitat. Hem sigut constants amb una idea, però quan ens ha sortit bé, l’Athletic ha respost. Tenen un equip amb un treball molt bo i a nosaltres ens ha faltat més profunditat. El plantejament del partit que he fet, els jugadors l’estaven desenvolupat”, ha explicat.

Missatge tranquil·litzador

“Crec que lluitarem per entrar a Champions League. Després pot ser em cauen crítiques a sobre. Tinc aquesta sensació. Si haguéssim guanyat era un objectiu clar, però ara també ho tinc molt clar havent perdut. Tots els partits són difícils. Tinc molta confiança amb l’equip i fer-li ocasions a l’Athletic és complicat, estic satisfet amb això. Tinc la sensació que aquest equip pot lluitar per entrar entre els quatre millors”, ha reiterat el tècnic madrileny.

La pressió de l’Athletic “Veus situacions que pots sortir bé, però ràpidament t’arriben a la pressió. Els hi he demanat que els jugadors per fora enfonsessin la marca. Crec que és un bon encert de l’Ernesto amb la pressió que fan ells a dalt. Has de fer una sortida perfecte per aconseguir superar aquesta pressió. En el meu cap hi havia aquest pla”, ha dit.

Lluita per la Champions

“L’Athletic, sí, i també la Real, el Betis..., nosaltres estem fent una gran temporada. Queden 13 jornades, son molts punts, però tina la sensació que aquest equip ho lluitarà fins al final”. El tècnic també ha respost sobre el final de la seva sanció: “El que més ho ha patit he sigut jo. Per sort tinc un cos tècnic que fa una gran feina, però la meva des de dalt és més complicada”, afegia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)