Girona

Buits cap a casa

En tota la primera volta de competició, el Girona només es va quedar sense marcar en un enfrontament, va ser contra el Madrid a Montilivi, amb la victòria contundent de l’equip blanc per 0 a 3. El conjunt dirigit per Míchel Sánchez va ser capaç de marcar 43 gols en dinou partits de la primera volta. Si fem una mitjana, l’equip anotava 2,26 gols per partit, una xifra que és a l’abast de ben pocs equips. Com era d’esperar, però, el registre era molt complicat d’incrementar-lo o fins i tot igualar-lo, i ha acabat baixant d’una manera notable.

Dels vuit partits que els gironins han disputat del segon tram de competició, els de Míchel s’han quedat sense marcar en quatre. Això vol dir que la meitat de partits –Almeria, Real Sociedad, Madrid i Mallorca– els gironins no han tingut encert o no han pogut batre una bona defensa rival. Els gironins, tal com s’ha explicat a la plana anterior, és l’equip més golejador de la competició, però sembla que cada cop més li tenen la mida presa. També hi juga el factor del cansament o la pressió, que a vegades és incontrolable.

Actualment, el Girona fa 1,3 gols per partit, una estadística que queda més engreixada per les cinc dianes que van anotar a casa contra el Sevilla i l’altre dia contra el Rayo, un partit que no es va decidir fins als últims minuts.

Per comparar-ho amb la temporada passada, el Girona es va quedar sense marcar en set jornades, sis d’aquestes van ser amb derrotes per la mínima i només una va acabar en empat. Aquesta temporada, el Girona quan no ha marcat ha sumat dos punts –Almeria a fora i Real a casa– dels quinze possibles. Un equip vertical i golejador, és notícia que es quedi a zero.

REGISTRE MÉS BAIX

El Girona no ha marcat en cinc partits de la lliga, quatre dels quals en la segona volta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)