El Girona B recorre a l’èpica

3a divisió FEF. El filial blanc-i-vermell remunta un 0-2 i el converteix en un 4-3 amb gols de Papa, Carles Garrido i Dawda

Girona B 4 FE Grama 3

GIRONA B:Lucas, Alegre, Comas, Biel Farrés, Selvi, Miguel (Gerard, 71’), Almansa, Almena (Sarasa, 78’), Papa (Ot, 71’), Carles Garrido, Minsu (Dawda, 59’).FE GRAMA:Sergio, Bah, Palomeque, Peris, Nil Pradas, Rosales, Nono, Padilla (Ñito, 60’), Varona, García (Traore, 78’)i Padillo.GOLS:0-1 (1’) Peris. 0-2 (20’) Peris. 1-2 (52’) Papa. 2-2 (60’) Carles Garrido. 2-3 (73’) Peris. 3-3 (77’) Carles Garrido. 4-3 (96’) Dawda.ÀRBITRE:Manrique Tomás.T.G.:Als locals Biel Farrés, Carles Garrido i Almansa i als visitants Peris i Bah.T.V.:Cap.

El Girona B va deixar enrere la dinàmica de tres empats consecutius fent èpica a Riudarenes. Els joves gironins van remuntar un 0-2 inicial i el van deixar en un 4-3 final en el temps afegit. Victòria important per seguir en la lluita per la salvació.

La FE Grama els ho va posar difícil només de començar. En la primera acció a pilota aturada, en el minut 1, Marc Peris va fer entrar la primera diana del partit. I al cap de vint minuts va tornar a marcar ell mateix, després d’una mala sortida de pilota dels blanc-i-vermells i de Peris guanyant l’u contra u a Lucas entre pals. Tot i que els gironins tenien el domini de la pilota, els colomencs havien estat efectius en les ocasions que havien tingut. I el partit es va decidir tornant dels vestidors. Els gironins van sortir més concentrats i Papa va ser el primer de retallar distàncies aprofitant una centrada d’Almansa. Carles Garrido va ser el següent acabant una bona jugada col·lectiva. Aviat, però, la Grama ho va desempatar amb el hat-trick de Peris, altre cop de falta directa. Però els locals encara tenien molt a dir-hi. Carles va fer el tercer aprofitant un contraatac i, finalment, Dawda va dirigir l’èpica marcant el quart gol en el 96’.