Girona

L’Eurocopa espera els ucraïnesos

Internacionals. Dovbyk i Tsygankov, que és dubte, es juguen l’accés a cara o creu contra Islàndia

Els vuit internacionals del Girona disputen avui partits amb les seves seleccions per posar el punt final als compromisos d’aquesta aturada. Sense cap mena de dubte el centre d’atenció està posat, a banda del desig que tothom torni sa i estalvi, en el partit que disputarà la Ucraïna d’Artem Dovbyk i Viktor Tsygankov. Els ucraïnesos es juguen, a cara o creu, ser a la fase final de l’Eurocopa d’aquest estiu i per això hauran de guanyar l’eliminatòria final de la repesca a partit únic contra Islàndia (20.45 h, a Polònia).

Dovbyk ja va ser el gran protagonista de l’eliminatòria de dijous passat contra Bòsnia Hercegovina, i és que l’ariet va trencar la sequera golejadora que pateix amb el Girona marcant el gol que culminava la remuntada (1-2 en el 88’), i avui tornarà a liderar l’atac dels de Rebrov, que esperen fer valdre el seu paper de favorits. El gran dubte és si Tsygankov podrà acompanyar el seu company al Girona, perquè l’extrem no va jugar dijous per la lesió al genoll que arrossega des del partit contra l’Osasuna i serà dubte fins a última hora.

Fora de l’àmbit del Girona, l’atenció d’aquesta repesca també està posada en la Polònia de Lewandowski, que després de superar Estònia amb facilitat s’enfronta a domicili a Gal·les (20.45 h). El Geòrgia-Grècia (18 h) decidirà la tercera i última plaça vacant per a l’Eurocopa.

Sis gironins més

Un altre plat fort de la jornada amb representació del Girona, per molt que sigui un partit amistós, es viurà al Santiago Bernabéu. El Brasil de Yan Couto, que no va jugar en el primer partit, i Savinho, que va debutar en l’absoluta, s’enfrontarà a la selecció espanyola en un partit contra el racisme en el futbol (21.30h).

Blind també jugarà un amistós, en aquest cas amb els Països Baixos contra Alemanya (20.45h), abans de tornar demà cap a Girona. Per qui serà més important el partit és per a la selecció espanyola sub-21 de Pablo Torre, que rep Bèlgica (19 h) en un matx de classificació per a l’Eurocopa. Finalment, els dos jugadors del filial en dinàmica del primer equip que jugaran avui amb les seves seleccions són Jastin, que jugarà amb Portugal sub-20 contra Dinamarca (14h) i Antal, que amb Hongria sub-21 jugarà contra Kazajistan (15 h) en un partit de classificació per a l’Eurocopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)