Girona

El pitxitxi es complica

Girona. Dovbyk haurà de marcar tres gols al Granada per aspirar-hi, després del pòquer de Sorloth al Madrid

Artem Dovbyk va aconseguir ahir una fita històrica. El davanter ucraïnès va ser l’autor del 0-2 que pràcticament assegurava la victòria contra el València (1-3). Un gol especial, i és que amb aquesta diana l’ariet del Girona ja en suma 21 en la lliga i iguala el millor registre d’un jugador blanc-i-vermell a primera divisió, que el va establir Cristhian Stuani la temporada 2017/18. D’aquesta manera, en l’última jornada, contra el Granada, Dovbyk tindrà l’oportunitat de superar l’uruguaià i quedar-se el rècord en solitari.

La mala notícia per a Dovbyk és que no serà suficient per acabar com el pitxitxi de la lliga, ja que ahir el davanter del Vila-real Sorloth va emular Taty Castellanos i va marcar quatre gols al Madrid (4-4). El noruec, que arrencava la jornada amb un gol menys que Dovbyk i els mateixos que Bellingham, s’ha enfilat fins als 23 gols i té el pitxitxi molt encarrilat, ja que el davanter del Girona necessita marcar tres gols al Granada per aspirar a robar-li el trofeu, ja que en cas d’empat a gols el pitxitxi seria el davanter del Vila-real perquè ha jugat menys partits.

El partit, divendres

Míchel va deixar clar després del partit que contra el Granada jugaran Dovbyk i deu més. Serà un partit sense res en joc, com pràcticament tots els de la lliga després que no hagi quedat cap efecte important en la classificació per resoldre. Per això, ahir LaLiga va anunciar canvis d’horaris. Finalment, el Girona-Granada serà el partit que obrirà l’última jornada de lliga i es jugarà el divendres 24 de maig a les 21 h, en lloc del dissabte. En principi, el diumenge següent hi haurà rua i festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.