Més hoquei

El Reus i el Vendrell, a la final

Hoquei sobre patins. El títol de la lliga catalana es decidirà avui a les nou del vespre a Igualada. Els roig-i-negres es van distanciar al final, i el vendrellencs van vèncer per la mínima

El Reus Deportiu La Fira i el Moritz Vendrell jugaran aquesta nit (21 h) la final de la lliga catalana al pavelló de les Comes d'Igualada. Els roig-i-negres van derrotar 4-8 el Barça B en la primera semifinal, mentre que els vendrellencs van superar per la mínima (1-2) el Vic en la segona. El Barça B va sortir sense cap tipus de pressió i va marcar dos gols molt seguits i va situar el 2-0 en el minut 6. Els reusencs van reaccionar de seguida, van capgirar el partit i passat el minut 15 de joc guanyaven 2-3. En la segona meitat, semblava que els roig-i-negres podrien sentenciar aviat, però el Barça es va apropar (4-5) i no va ser fins als darrers deu minuts que el Reus es va tornar a distanciar. El Vendrell va disposar de les primeres ocasions, i primer va desaprofitar una falta directa i després va marcar el 0-1 en el minut 5. Abans del descans, el Vic va tenir una falta directa, però també la va desaprofitar. En la segona meitat, els penedesencs es van tornar a avançar i els osonencs van buscar escurçar la diferència. Van enviar una falta directa al pal i, poc després, van fer l'1-2, però no van poder empatar.

BARÇA B4 VIC1 VENDRELL2 REUS8

BARÇA LASSA B: Blai Roca, Oriol Garcia, Marc Palazón, Gerard Miquel i Aleix Borregán –equip inicial–; Pablo Nájera. REUS DEPORTIU LA FIRA: Pedro Henriques, Matías Platero, Albert Casanovas, Marc Torra i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Marc Ollé. GOLS: 1-0 (5') Gerard Miquel. 2-0 (6') Oriol Garcia. 2-1 (7') Àlex Rodríguez. 2-2 (13') Albert Casanovas. 2-3 (16') Matías Platero. 2-4 (26') Àlex Rodríguez. 2-5 (29') Marc Torra. 3-5 (29') Pablo Nájera. 4-5 (34') Aleix Borregán. 4-6 (36') Matías Platero. 4-7 (43') Àlex Rodríguez. 4-8 (47') Marc Ollé. CP VIC: Gerard Camps, Mia Ordeig, Roger Presas, Romà Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Sergi Llorca, Jordi Burgaya, Martí Casas, Albert Clos i Guillem Raudell. MORITZ VENDRELL: Roger Molina, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Edu Fernández i Marc Navarro –equip inicial–; Jordi Creus, Francesc Gil, Iker Casado, Roger Rocasalbas i Martí Zapater. GOLS: 0-1 (5') Jordi Ferrer. 0-2 (35') Eloi Mitjans. 1-2 (39') Sergi Llorca. TARGETES: targeta blava a Cristian Rodríguez i a Eloi Mitjans.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)