Més hoquei

Cedeix els primers punts

Hoquei sobre patins. El Palafrugell va empatar a casa contra el Vilanova però va ampliar el seu avantatge, ja que els rivals van perdre

PALAFRUGELL 2 VILANOVA 2

CH PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Duran i Pujol –equip inicial–; Vives, Aldrich, Ruiz, Casanovas i Panella. CP VILANOVA:Esteve, Muntané, Garrido, Salvadó i Aguilar –equip inicial–; Martí, Gil, Riba, Gómez i Briva. GOLS:1-0 (21') Vives. 1-1 (27') Muntané. 2-1 (36') Duran. 2-2 (49') Riba. ÀRBITRES:J. Rovira i O. Escobar. FALTES:9 del Palafrugell i 7 del Vilanova. COMENTARI:El Palafrugell va cedir els seus primers punts de la lliga en empatar a casa contra el Vilanova en un partit molt anivellat. Tot i això els empordanesos van ampliar el seu avantatge al capdavant de la classificació de la primera divisió, ja que els tres rivals que els segueixen van perdre en aquesta jornada. El Palafrugell no va poder superar el Vilanova, el cinquè classificat, que sempre va estar dins el partit. Pol Vives va avançar els locals 4 minuts abans del descans però en els primers minuts de la segona meitat els visitants van empatar. Els empordanesos van buscar els tres punts i Jonathan Duran va tornar a avançar el seu equip. La cinquena victòria consecutiva no va arribar perquè quan només faltava 1 minut per al final els vilanovins van aconseguir el gol de l'empat. Tot i això ara tenen tres punts de marge, ja que el Calafell, l'Asturhockey i el Sant Cugat van ser derrotats.