OK Lliga

El Vendrell i el Noia empaten en un matx molt disputat

OK Lliga. Els locals van desaprofitar moltes accions a bola aturada

VENDRELL 2 NOIA 2

CE VENDRELL:Camps, Jordi Ferrer, Mitjans, Edu Fernández i Rocasalbas –equip inicial–; Casado, Navarro i Mudarra.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Xaus, Nil Roca i Llorca –equip inicial–; Aragonès, Mundes, Casas i Del Amor.GOLS:0-1 (7’) Xaus. 0-2 (14’) Casas, de falta directa. 1-2 (17’) Navarro. 2-2 (26’) Edu Fernández.ÀRBITRES:O. Valverde i J.A. Ribó. Van mostrar targeta blava a Jordi Ferrer, Mendes i Nil Roca.FALTES:9 del Vendrell i 10 del Noia.COMENTARI:Els dos equips tenien ganes de sumar els tres punts i des de l’inici hi va haver força intensitat. El Vendrell va disposar de dos penals en els primers cinc minuts però no va marcar: el primer va anar a fora i el segon el va aturar el porter del Noia. Va ser Arnau Xaus el que va fer el 0-1 en el minut 7. Martí Casas va aprofitar una falta directa per distanciar el Noia, però tot seguit Marc Navarro va reduir diferències. Amb un penal aturat per Gerard Camps i una falta directa aturada per Xus Fernández es va arribar al descans. Només de començar la segona meitat Edu Fernández va empatar (2-2). En aquesta segona meitat els vendrellencs van disposar de dues faltes directes per avançar-se, però el porter del Noia va aturar la primera i en la segona el llançador no va poder controlar la bola i l’empat es va mantenir.