OK Lliga

El títol pot arribar aquesta nit

Hoquei sobre patins. El Barça Lassa depèn d’ell mateix en aquesta 26a jornada i serà el campió de l’OK Lliga si guanya a la pista de l’Igualada Rigat (21 h / Esport 3)

El Barça Lassa depèn d’ell mateix per guanyar el títol de l’OK Lliga per sisena vegada consecutiva i trentena de la seva història, i serà el campió si avui venç a la pista de l’Igualada Rigat (21 h, E3). Quan només falten cinc jornades per al final de la lliga, només el Liceo té possibilitats matemàtiques de lluitar pel títol amb els blaugrana. En aquesta jornada els gallecs visiten la pista del Lloret Vila Esportiva. El Reus Deportiu Miró i el Noia Freixenet van quedar descartats la jornada passada.

El Barça suma 69 punts i en té 13 més que el Liceo (56), quan en queden 15 en joc. Si els blaugrana i els gallecs guanyen, mantindran els 13 punts de diferència entre ells i només quedaran quatre jornades i 12 punts per disputar.

El Barça també serà campió amb un empat o una derrota sempre que el Liceo no guanyi demà a la pista del Lloret (20.15 h). El títol, però, el guanyarien demà. Si els gallecs empatessin arribarien a 57 punts i encara que el Barça perdés es mantindria amb 69, dotze punts més, que són els que quedarien per disputar. El Barça seria campió ja que en els seus dos duels particulars va derrotar els gallecs.

El Barça ha arribat invicte a la 25a jornada i en la lliga encadena onze victòries. Fora de casa només ha cedit dos empats, a les pistes del Noia i el Reus. L’Igualada va perdre en la darrera jornada a la pista del Liceo massa clarament, mentre que a casa encadena cinc victòries, i set partits consecutius sense perdre. Al seu pavelló només ha perdut contra el Reus i el Liceo. Els blaugrana han guanyat a la pista de l’Igualada en les darreres sis temporades; l’última derrota va ser en el curs 2011/12 per 4-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)