OK Lliga

“Ens han tallat les ales”

Hoquei sobre patins. El pitxitxi de l’OK Lliga i la lliga europea Pablo Álvarez (Barça) lamenta el final abrupte de curs en un moment tan dolç i aprofita per fer el curs d’entrenador

L’argentí Pablo Álvarez és el pitxitxi de l’OK Lliga (38 gols), el de la lliga europa (11) i el del Barça amb 53 dianes en 37 partits. Un virtuós del gol que practica al pati de casa amb els seus dos fills i que troba a faltar l’hoquei. “Ens hauria agradat guanyar el títol a la pista”, admet. Però alhora considera que ha estat una decisió justa. “Hem fet una temporada increïble. És una llàstima que s’hagi acabat, perquè sentim que ens han tallat les ales; ens quedava molt per donar”, subratlla en una entrevista al web del club. Fa referència al bon joc de l’equip: “Cada temporada ens anem superant. Estàvem en un gran estat de forma, jugant amb molta llibertat i alegria.” Sobre les xifres, assegura que revalidar la condició de pitxitxi “és una alegria i un orgull increïble” i es manifesta “agraït als companys”.

El màxim golejador històric de l’OK Lliga té un especial record del partit jugat a Caldes de Montbui, on va arribar a la xifra rodona de 500 dianes. “És un fet important perquè no és fàcil marcar tants gols. És un treball molt dur i espero seguir uns quants anys més”, afirma. Álvarez aprofita el confinament per fer el curs d’entrenador de la Federació Catalana de Patinatge: “Ja fa anys que el volia fer, però mai podia perquè coincidia amb els partits. Estic aprenent moltíssimes coses. Un a vegades pensa que ho sap tot com a jugador, però transmetre els valors als nens és totalment diferent.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)