OK Lliga

Mia Ordeig anuncia la retirada als 39 anys

Hoquei sobre patins.

“Crec que no sorprendré ningú, segurament molts ja s’ho imaginaven. Han passat 36 anys des que em vaig posar els patins i 23 des que vaig debutar a l’OK Lliga i és ara quan ha arribat el moment de, com es diu en el nostre esport, penjar els patins”. Així comença la carta penjada avui pel ja exjugador Mia Ordeig, un dels grans referents de l’hoquei sobre patins català i internacional que ha posat fi amb 39 anys (Vic, 1981) a una dilatada i reeixida carrera. El Voltregà, club al qual va arribar el novembre del 2018 després de deixar el Vic, va anunciar la setmana passada que Ordeig no seguiria i van sorgir les especulacions sobre la seva possible retirada. Ordeig va guanyar el seu primer títol el 1999 a Alcobendas amb el Vic quan tot just tenia 18 anys. També va ser el primer títol del club.

Ordeig ha guanyat dues copes (1999 i 2015) amb el Vic i una CERS amb el club osonenc el 2001. Amb el Barça, en el període 2006-2013, ha tresorejat 3 lligues europees, una intercontinental, 3 continentals, 1 supercopa, 4 OK Lligues i 2 copes. Amb la selecció catalana va guanyar una copa Amèrica (2010) i una Golden Cup (2010) i amb la selecció espanyola va ser quatre cops campió del món (2005, 2007, 2009, 2011) i tres cops campió d’Europa (2004, 2008, 2010).

En el capítol d’agraïments a tècnics s’adreça a tres en concret: “Gràcies pare, Feriche i Nando (Pujalte).” Quant a companys fa referència a Pana, Titi, del qual diu que “és més que un company“, Borja López i Jordi Boada. “Per acabar també vull posar en valor aquell Vic on vaig començar, on vaig aprendre més i em vaig trobar amb grans persones. Gràcies Eloi, Víctor i Coro. Ha arribat el dia de fer un pas al costat. Sort i encerts. Moltes gràcies a tothom.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)