OK Lliga

El Lleida, el líder, rep el cuer

Hoquei sobre patins. Estrena el primer lloc contra l’Igualada. El Caldes, que no ha jugat en les dues últimes jornades, rep el Barça

El Lleida Llista estrenarà el seu lideratge a l’OK Lliga rebent l’Igualada Rigat, el cuer de la categoria (demà, 20 h, Esport 3). Els lleidatans, que continuen invictes, s’enfrontaran a un equip que encara no ha sumat cap punt, amb l’objectiu de mantenir la bona ratxa de resultats. El Caldes Recam Làser, que no ha jugat en les dues últimes jornades, rep el Barça amb la intenció de plantar cara a un rival que buscarà un altre triomf.

El Liceo, que és invicte, amb cinc victòries en cinc partits, torna a la competició després de tres jornades sense jugar i rebrà demà a la Corunya el Vic, que encara no ha aconseguit cap victòria.

El Girona ha presentat un recurs pels tres punts que li van treure per alineació indeguda en el partit a la pista del Lleida de la tercera jornada. El conjunt gironí també diu en un comunicat que està estudiant portar el cas a la justícia ordinària perquè no l’han tractat igual que altres clubs.

Jornada 8. Avui
Vendrell - Lloret 18 h
Calafell - Mataró 18 h
Noia - Palafrugell 19 h
Caldes - Barça 19 h
Demà
Liceo - Vic 12 h
Girona - Voltregà 16 h
Reus - Taradell 18 h
Lleida - Igualada 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)