OK Lliga

Liceo-Barça: duel decisiu a Riazor

Hoquei sobre patins. Els blaugrana, líders empatats amb els gallecs, visiten el màxim rival en la lluita pel títol de lliga amb l’objectiu de dependre exclusivament d’ells mateixos (19.30 h / E3)

El Barça, el líder de l’OK Lliga empatat a 46 punts amb el Liceo, té avui un compromís d’alta dificultat a Riazor, però la recompensa també seria de la mateixa magnitud. Un triomf el distanciaria amb tres punts de marge sobre el seu únic rival en la lluita pel títol i, si fos per més de d’un gol, li donaria també l’average després del 3-4 al Palau. L’equip de Juan Copa ha fet una arrencada de curs espectacular, però tot just dissabte passat va perdre la condició d’invicte a Taradell, en una pista maleïda. El conjunt d’Edu Castro ha estat un perseguidor implacable que des que va empatar a casa contra el Reus (3-3) ha encadenat vuit triomfs. El partit escenifica la lluita entre la millor defensa –el Liceo, amb 1,35 gols rebuts per partit– i el millor atac: 6,4 gols per partit. “Hem lluitat perquè sigui un partit amb coses en joc”, declara Copa. Edu Castro, per la seva banda, remarca també la transcendència del duel: “És molt important perquè un dels dos dependrà d’ell mateix.” El curs passat, el Barça va caure per 2-1 en la primera jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)