OK Lliga

El Noia Freixenet renova Adrià Ballart una temporada, ampliable a una més

El manlleuenc va arribar a Sant Sadurní aquest estiu provinent del Voltregà

El Noia Freixenet i Adrià Ballart han arribat a un acord per renovar per una temporada, ampliable a una més, fins l’any 2023. El jugador de Manlleu, de 22 anys, està jugant la seva primera campanya en el conjunt de Sant Sadurní, on va arribar l’estiu del 2020 procedent del Voltregà en que havia militat els dos darrers anys. Adrià Ballart es va formar en el CP Manlleu amb el que va pujar a l’OK Lliga i on va debutar la campanya 2016/17. Ha format part de les seleccions espanyoles de base i va ser subcampió mundial sub-20 en els World Roller Games de Nanjing (Xina) l’any 2017.

En aquesta temporada Adrià Ballart ha disputat 21 partits de l’OK Lliga i ha marcat 8 gols, un de penal i un altre de falta directa. En declaracions als mitjans del club, Adrià Ballart ha manifestat que està: “Molt content de continuar l’any que ve, aquí, en aquest gran club”, i ha explicat que està: “molt il·lusionat per com es presenta la temporada, el projecte té molt bona pinta”.

El Noia Freixenet també acaba de renovar a Xavi Costa, té la continuïtat de Roc Pujades i s’ha fet oficial el retorn de l’entrenador Pere Varias de cara a la propera temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)