OK Lliga

El Noia Freixenet renova Pol Manrubia per un any, prorrogable fins al 2023

El jove biguetà de 20 anys Pol Manrubia continuarà defensant, una temporada més, la samarreta del Noia Freixenet, amb un acord que és ampliable fins al juny del 2023. Aquest és l’acord al que han arribat les dues parts, després que en les primeres 21 jornades d’OK Lliga hagi marcat 14 gols i hagi protagonitzat 10 assistències de gol, convertint-se en un dels jugadors fonamentals de l’equip sadurninenc.

En declaracions als mitjans oficials del club, Manrubia assegura que està “molt orgullós i molt content” de “seguir vinculat a aquest gran club, en aquest projecte tan il·lusionant”. Així mateix, també ha tingut un agraïment per “a tota la gent que confia en mi i esperem fer grans coses al Noia Freixenet”.

La renovació de Pol Manrubia se suma a les d’Adrià Ballart i de Xavi Costa, així com a la continuïtat de Roc Pujadas i el retorn de Pere Varias com a entrenador del Noia Freixenet de cara a la propera temporada.

Manrubia, que està disputant la segona temporada amb el Noia Freixenet, va començar la seva etapa formativa quan tenia tres anys al Bigues i Riells, el club del seu poble i, una dècada més tard, es va incorporar a la disciplina del FC Barcelona. Fa cinc anys va fitxar pel Club Patí Vic i abans d’arribar a Sant Sadurní d’Anoia va jugar al Club Patí Voltregà. Al llarg de la seva etapa formativa, Manrubia ha estat campió d’Europa sub17 i sub20 i, subcampió d’Europa amb la sub17.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)