Lliga Europea

El bo i millor en la prèvia de la lliga europea

Hoquei sobre patins. Nou potents equips, amb els catalans Noia, Reus i Barça, busquen quatre places per disputar la final a quatre

Nou equips disputen entre avui i diumenge la fase prèvia de la lliga europea a Luso (Portugal) amb l’objectiu de ser un dels quatre equips que disputaran la final a quatre d’aquí a un mes. La fase de grups –tres de tres equips– serà molt dura ja que hi ha el bo i millor d’Europa. Hi són presents els cinc clubs que han guanyat les últimes tretze edicions disputades, ja que l’any 2020 es va cancel·lar per la pandèmia. També tots els finalistes de les darreres quatre edicions –del 2016 al 2019–, i els participants de les tres últimes finals a quatre.

La fase prèvia s’inicia amb l’enfrontament entre el Porto –subcampió en les dues últimes finals– i el Noia Freixenet, i tot seguit jugaran el defensor del títol, l’Sporting, i el Reus Miró, campió del 2017. La primera jornada la tancarà un duel de l’OK Lliga entre el Barça i el Liceo. Els de Sant Sadurní i els roig-i-negres acabaran la fase de grups demà contra el Barcelos i l’Oliveirense –dos cops subcampió les últimes quatre edicions–, respectivament, i el Barça descansarà. Diumenge els blaugrana jugaran l’últim partit de la fase prèvia contra el Benfica en un duel de campions. Els blaugrana ho van ser el 2018 i els portuguesos el 2016.

El primer de cada un dels tres grups passarà a la final a quatre, i el quart que lluitarà pel títol serà el millor segon. Primer es miraran els punts i després serà important la diferència entre els gols marcats i els gols rebuts.

Els tres equips catalans ja van arribar a Portugal amb les proves PCR negatives; l’últim a fer-ho va ser el Noia.

FASE PRÈVIA
Avui
Grup A: Porto - Noia 14 h (Esport3 i Porto Canal)
Grup B: Sporting - Reus 18 h (Esport3 i Sporting TV)
Grup C: Barça - Liceo 21 h (Esport3, Barça TV i Benfica TV)
Demà
Grup A: Noia - Barcelos 13 h (web Esport3.cat)
Grup B: Reus - Oliveirense 16 h (web Esport3.cat)
Grup C: Liceo - Benfica 19 h (web Esport3.cat i Benfica TV)
Diumenge
Grup A: Barcelos - Porto 15 h (Porto Canal)
Grup B: Oliverense - Sporting 18 h (Sporting TV)
Grup C: Benfica - Barça 21 h (Esport3, Barça TV i Benfica TV) - Tots els partits es podran seguir per ‘streaming’ a Europe.Worldskate.TV - hores catalanes
FINAL A QUATRE
Dissabte 15 de maig
Primer grup A - primer grup B
Primer grup C - millor segon
Diumenge 16 de maig
Els dos guanyadors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)