Copa

El Palau goleja el Bigues i Riells, i completa les semifinals de copa

S’ha imposat per 8-2 amb quatre gols de Laura Puigdueta

El Generali Palau ha derrotat clarament el Bigues i Riells per 8-2 i ha completat les semifinals de la copa femenina que s’està disputant a La Corunya. Demà disputarà la segona semifinal (13.15 h) contra el Cerdanyola en un derbi vallesà. La primera també tindrà a dos equips catalans i la disputaran el Magic Studio Manlleu i el Voltregà Stern Motor (11 h), i per tant el campió serà de Catalunya.

El Palau ha volgut fer la feina aviat i en els primers vuit minuts ha marcat tres gols (3-0). Laura Puigdueta, Aina Florenza i Carla Fontdegloria han començar a encaminar la classificació. El Bigues i Riells ha oposat resistència Sofía Reyes ha reduït les diferències uns segons després. El Palau ha continuat dominant i abans del descans Vanessa Garcia ha marcat de penal, i Laura Puigdueta ha situat el 5-1 en el marcador amb que s’ha arribat al descans.

En els dos primers minuts de la segona meitat Laura Puigdueta ha acabat de sentenciar el partit amb dos gols en un minut i ha situat el 7-1 en el marcador. El Bigues i Riells no ha abaixat els braços, i Marta Borras ha reduït una mica el marcador. En els darrers minuts els dos equips han disposat de jugades de bola aturada i el palau ha desaprofitat un penal i el Bigues i Riells una falta directa i un penal. A un minut del final Mariona Colomer ha completat la golejada (8-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)