Copa

Díez aposta pel derbi

Copa femenina. La igualadina fa 4 gols en el triomf del Manlleu contra el Telecable. L’equip osonenc se les haurà en el derbi amb el Voltregà, que venç el Sant Cugat en el temps afegit

Voltregà Stern M. 3 Sant Cugat 1

VOLTREGÀ:Bernadas, Tarrida, Barceló, Barcons i Arxé –inicial–; Burgaya, Bosch, Vistós i Ramón.SANT CUGAT:Elie, Massons, Gimeno, Ambrós i Paredes –inicial–; Anton, Just, Calabuig i Martín.GOLS:1-0 (7’) Arxé. 1-1 (10’) Paredes. 2-1 (51’) Tarrida. 3-1 (59’) Burgaya (fd).ÀRBITRES:R. Fernández i M. Fidalgo. Targeta blava a Burgaya.FALTES:10 el Volt. i 10 el S. Cugat.

Magic S. Manlleu 6 Telecable Gijón 4

MAGIC STUDIO MANLLEU:Hidalgo, López, Casaramona, Castellví i Díez -inicial-; Gurri i Anglada.TELECABLE GIJÓN:E. Lolo, Lee, S. Lolo, Piquero i Roces -equip inicial-; Daribo, Sanjurjo i Obeso.GOLS:1-0 (12’) Díez. 1-1 (15’) Daribo. 2-1 (16’) Díez. 3-1 (25’) Díez. 4-1 (30’) Díez. 5-1 (35’) López. 5-2 (40’) Lee. 5-3 (44’) Lolo. 5-4 (44’) Sanjurjo. 6-4 (49’) López.ÀRBITRES:. T. Pardo i S. MayorFALTES:5 el Manlleu i 11 el Tele

El Voltregà, que va derrotar el Sant Cugat per 3-1 en la pròrroga, i el Manlleu, que va eliminar el Telecable (6-4) amb quatre gols de Maria Díez tot i una baixada d’intensitat perillosa quan el partit semblava dat i beneït amb 5-1, jugaran demà la primera semifinal de la copa femenina, la repetició de la semifinal europea en què es va imposar el Voltregà.

Un gol de perseverança de Tarrida aprofitant un mal rebuig en el joc interior del Sant Cugat en la primera part de la pròrroga va donar el passi a les semifinals al Voltregà, que va tenir feina contra el Sant Cugat –tal com havia passat en la lliga, amb un triomf per a cada conjunt–, que va tenir una directa llançada per Alba Anton a 4:12 del final per evitar el temps afegit. El Sant Cugat va jugar gairebé tota la pròrroga amb 9 faltes. Va fer la desena a 42 segons del so de la botzina i Burgaya va marcar la directa (3-1). En el segon partit, Díez va veure la porteria ben gran en un partit dominat pel Manlleu fins que es va adormir. El Telecable es va situar a només un gol, però la sang no va arribar al riu.