OK Lliga

El campió, el Palau, ensopega a casa en la primera jornada

El Generali Palau, el campió de l’OK Lliga femenina, ha perdut a casa en la primera jornada al ser derrotat per 0-2 pel Telecable Gijón, un dels aspirant al títol en aquesta temporada. El conjunt asturià s’ha avançat en la primera meitat i les vallesanes no han tingut la capacitat per remuntar. El Martinelia Manlleu, finalista de la lliga la temporada passada, ha començat amb bon peu i s’ha imposat per 0-3 a la pista de Las Rozas madrileny amb dos gols de Maria Díez.

El primer Lider de la lliga és el Deportivo Liceo, un recent ascendit que s’ha reforçat bé, que ha guanyat clarament en la seva pista el Bigues i Riells per 5-1. També s’ha imposat amb un resultat clar el Cerdanyola Feníe Energía a la pista del Lidergrip Mataró, l’altre ascendit, per 0-4 amb tres gols de Gemma Solé. El Sant Cugat ha derrotat a casa al Garatge Plana Girona per 3-0, destacant Alba Ambrós que ha marcat dos gols molt seguits a vuit minuts del final i ha sentenciat el partit. L’Igualada femení ha sorprès el Voltregà Stern Motor a domicili i s’ha imposat per 1-3. Carolina Herrera ha obert i ha tancat el marcador. L’últim partit de la jornada ha sigut el duel entre el Vilanova i el Vila-sana en el que el conjunt visitant s’ha imposat per 2-4 després d’avançar-se amb un 0-3 en l’inici de la segona meitat i no poder sentenciar fins a un minut del final.