OK Lliga

El Sant Cugat suma un valuós empat contra el Telecable (2-2)

Els tres primers, el Vila-sana, el Generali Palau i el Martinelia Manlleu, guanyen amb golejades

El Sant Cugat ha aconseguit un valuós empat a casa (2-2) contra el Telecable Gijón, un dels quatre primers de l’OK Lliga que estan lluitant per assegurar-se la plaça en les semifinal del play-off que disputaran els quatre millors. El conjunt asturià s’ha avançat amb dos gols en la primera meitat i Aida Anton i Laura Porta han anivellat el partit en la segona. El líder de la categoria, el Vila-sana, ha arribat a les deu jornades sense perdre i a les quatre victòries seguides al superar per 3-9 el Lidergrip Mataró. Maria Felamini ha marcat tres gols i les germanes Valentina i Julieta Fernández, dos cada una. El Generali Palau, actual segon, també ha guanyat per golejada (1-10) a la pista del Vilanova i porta cinc triomfs consecutius. Aina Florenza ha anotat quatre gols, Laura Puigdueta dos i Gisela Vicente 2. El tercer, el Martinelia Manlleu, també ha golejat i s’ha imposat per 0-6 a la pista del Garatge Plana Girona en la segona meitat. Nara López i Elisabet Gurri han fet dos gols cada una.

El Cerdanyola Feníe Energía ha superat per la mínima (3-4) el Voltregà Stern Motor. Les osonenques han empatat a 18 segons del final i Adriana Gutiérrez ha fet el gol de la victòria de les vallesanes a falta de només tres. L’Igualada Grupo Guzman i l’Orkal Bigues i Riells han empatat (2-2) un partit molt anivellat. la 19a jornada s’ha tancat amb la victòria del Liceo per 3-1 contra Las Rozas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)