OK Lliga

El Reus Virginias invoca el segon miracle de l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. Jordi Garcia fa una crida a l’afició per vèncer el Deportivo Liceo divendres i diumenge i forçar el cinquè partit de la final

El Reus Virginias confia a guanyar a casa divendres i diumenge que ve el tercer i el quart partit de la final de l’OK Lliga contra el Deportivo Liceo per tornar a Riazor a jugar un cinquè partit i aspirar encara al títol malgrat haver arrencat amb dues derrotes: 5-1 i 5-2. En el primer partit l’equip de Juan Copa va ser molt superior. En el segon el Reus va tenir les seves oportunitats i va plantar cara, millorant sensacions i igualant el joc. “En el primer no vam estar bé i en el segon hem fet un gran partit i no hem tingut el premi de la victòria. Els meus jugadors ho han donat tot”, reflexionava el tècnic del Reus, Jordi Garcia. Les accions del porter lloretenc Carles Grau i la pólvora local van ser determinants. De moment, al Reus li prova menys l’estil de joc més anàrquic del Liceo que no pas el del Barça, al qual va demostrar que tenia molt estudiat. El Liceo ha guanyat tots els partits a Riazor aquest curs, tant de la lliga regular com del play-off. Però el Reus el va superar a casa amb un gol magistral d’Aragonès en la lliga i també en la copa. “Aquesta final no s’ha acabat. Demano a l’afició que ens ajudi. El Reus no ha dit l’última paraula”, esperona Garcia. L’equip roig-i-negre recupera divendres (20.30 h) l’italià Checco Compagno, una peça clau, tant per qualitat com per rotació, que es va perdre el segon partit per acumulació de blaves.

EL PROTAGONISTA

Aquesta final no s’ha acabat. Demano a l’afició que ens ajudi. El Reus no ha dit l’última paraula
Jordi Garcia
tècnic del reus virginias
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)