OK Lliga

El Reus Virginias vol seguir viu contra el Liceo

Hoquei sobre patins. OK Lliga. L’equip de Jordi Garcia arrossega un 2-0 de Riazor i ha de vèncer a casa (20.30 h) per evitar el títol gallec

El Reus Virginias es remet a la simbiosi que experimenta amb el Palau d’Esports ple per vèncer avui el Deportivo Liceo (20.30 h per Esport3) i fer el primer pas per igualar la final de l’OK Lliga al millor de cinc partits. Si el Reus venç, el quart partit es jugarà diumenge al mateix escenari (20.45 h). L’equip de Jordi Garcia va perdre els dos primers partits a Riazor –5-1 i 5-2– amb sensibilitats diferents. En el primer duel va estar per sota i en el segon va plantar cara. El Liceo és un equip de mal desxifrar, amb molta pólvora al davant i en la bola aturada, amb Jordi Adroher molt fort en les faltes directes, que no necessita jugar bé per fer mal i que té un porter de qualitat, el lloretenc Carles Grau. Si el Reus defensa com ho va fer en la sèrie semifinal contra el Barça, tindrà molt de guanyat. Un punt favorable respecte del segon matx és que recupera a l’italià Checco Compagno, que se’l va perdre per acumulació de targetes blaves. La darrera visita del Liceo al Palau d’Esports es va saldar amb triomf local per 5-4 amb un gran gol d’Aragonès en el darrer minut. El curs anterior, el Liceo va vèncer a Reus per 1-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)