Lliga Europea

El Noia i el Caldes, junts en el mateix grup de la lliga europea

El Reus Virginias i el Noia Freixenet, que inicien el camí, i el Parlem Calafell i el Recam Làser Caldes, que ja van superar la primera fase de qualificació, han conegut avui els seus companys de viatge en la segona fase de la lliga europea d’hoquei sobre patins en el sorteig que s’ha fet a Luso (Portugal). Es jugarà del 16 al 18 de desembre i els dos millors de cada grup accediran a la lligueta final. El Caldes i el Noia jugaran plegats en el complicat grup C, amb el Forte i el Follonica italians. El Reus disputarà el grup B, també força entremaliat, amb el Valdagno italià i el Barcelos i el Braga portuguesos. El Calafell, per la seva banda, jugarà el grup A amb l’Oliveirense portuguès, el feble Diessbach suís i el Grosseto italià.

Dels setze conjunts en quedaran vuit, que configuraran la lligueta amb vuit equips que ja estan classificats per rànquing: el Barça i el Liceo de l’OK Lliga;, l’Sporting de Lisboa, el Porto i el Benfica de la lliga portuguesa; el Trissino i el Sarzana de la lliga italiana i el Saint Omer de la francesa.

Lliga europea femenina

També s’ha fet el sorteig de la lliga europea femenina, en la qual el Generali Palau defensa el títol. L’equip vallesà ha quedat en quadrat en el grup A amb el Vila-sana i l’Académica da Feira portuguès. El Manlleu jugarà en el grup B amb el Liceo i el Noisy-le-Grand. El Cerda nyola és al grup D amb el Benfica i el Nantes. El grup C el formen el Telecable, el Coutras i el Valdagno. La lligueta arrencarà al gener.

Europe Cup

Els grups de la fase de classificació de l’Europeu Cup que es jugarà els dies 16, 17 i 18 de desembre són els següents. Group A: King’s Lynn, Remscheid, Lió. Group B: Bassano,Voltregà,Dinan Quevert. Group C: Coutras, Igualada i Walsum. Group D: Alcoi, Ploufragran i Ginebra. Group E: Noisy, Lleida i Vercelli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)