Més hoquei

Sis minuts fatídics

Hoquei sobre patins. GoldenCat. La selecció catalana masculina deixa escapar un 2-4 i perd contra França. El combinat femení venç Suïssa

França 5 Catalunya 4

FRANÇA:Chambel, Bruno di Benedetto, Herman, Roberto di Benedetto i Carlo di Benedetto –equip inicial–; Savreux, Rouze, Le Roux, Le Berre i Bonneau.CATALUNYA:Serra, Mitjans, Julià, Pujadas i Bargalló –equip inicial–; Bars, Grau, Xaus, Casas Raurell.GOLS:0-1 (8’) Grau. 1-1 (21’) Le Berre. 1-2 (23’) Mitjans. 2-2 (24’) Roberto di Benedetto, 2-3 (31’) Bars. 2-4 (34’) Casas, de penal. 3-4 (35’) Carlo di Benedetto. 4-4 (37’) Roberto di Benedetto. 5-4 (38’) Roberto di Benedetto.ÀRBITRES:J. Nicolás i J.A. Ribó. Targeta blava a Bargalló.FALTES:6 de França i 6 de Catalunya.INCIDÈNCIES:Entre els dos partits de Catalunya s’ha fet la cerimònia d’inauguració i també hi ha hagut una exhibició de l’equip júnior de grups de xou del CPA Olot.

Catalunya 3 Suïssa 1

CATALUNYA:Saldaña, Castellví, Comas, López i Fontdegloria –equip inicial–; Tarrida, Vilamala, Miret, Gurri i Surós.SUÏSSA:Iseli, Böhler, Jasmin Schuler, Moor i Plüss –equip inicial–; Corinne Schuler, Senn, Rüegger, Scheer i Consoni.GOLS:1-0 (3’) Comas. 2-0 (18’) Miret. 2-1 (25’) Moor. 3-1 (27’) Vilamala.ÀRBITRES:A. Gorina i I. Galan.FALTES:2 de Catalunya i 4 de Suïssa.COMENTARI:La selecció catalana femenina va dominar des de l’inici en el primer partit de la GoldenCat, 2-0 en el descans, i va derrotar una Suïssa que va plantar cara en la segona meitat.

Els últims sis minuts van ser fatídics per a la selecció catalana masculina, que va veure com França va remuntar un 2-4 en contra i va acabar guanyant per la mínima, 5-4. Catalunya va iniciar malament la GoldenCat, que es va començat a disputar a Olot i que és el principi de la II Setmana Catalana de l’Esport. El combinat català va controlar el partit durant molts minuts i va anar al davant en el marcador, però al final va ser superada per França, l’actual subcampiona d’Europa, dels germans Carlo, Roberto i Bruno di Benedetto, que marquen les diferències amb el seu joc i els seus gols.

En la primera meitat els porters de les dues seleccions van tenir una bona actuació i només Marc Grau va avançar la catalana en el minut vuit. El segon temps va ser completament diferent i els dos equips van estar molt més encertats de cara a gol. Catalunya, amb gols d’Eloi Mitjans, Roger Bars i Martí Casas es va situar amb un 2-4 a sis minuts del final. Un gol de Carlo di Benedetto i dos de seguits de Roberto di Benedetto van donar la volta al partit i el triomf a França.