Més hoquei

Remuntada espectacular i victòria contra Itàlia

Hoquei sobre patins. GoldenCat. La selecció catalana masculina perdia per 1-4 a onze minuts del final. Roc Pujadas va marcar el gol del triomf a 21 segons del final

Catalunya 5 Itàlia 4

CATALUNYA:Serra, Bars, Grau, Mitjans i Casas –equip inicial–; Xaus, Julià, Pujadas, Bargalló i Raurell.ITÀLIA:Gnata, Ipiñazar, Compagno, Malagoli i Cocco –equip inicial–; Gavioli, Ambrosio, Banini, Verona i Zampoli.GOLS:1-0 (3’) Grau. 1-1 (5’) Ambrosio. 1-2 (10’) Malagoli. 1-3 (28’) Cocco, de falta directa. 1-4 (29’) verona. 2-4 (29’) Julià, de falta directa. 3-4 (30’) Pujadas. 4-4 (38’) Julià, de falta directa. 5-4 (40’) Pujadas.ÀRBITRES:J. Garcia i A. Gorina. Van mostrar targeta blava a Pujadas i Verona.FALTES:13 d’Itàlia i 10 de Catalunya.

A falta d’onze minuts per acabar Catalunya perdia per 1-4 contra Itàlia i era fora de la final de la GoldenCat que s’està disputant a Olot dins de la II Setmana Catalana de l’Esport. Els jugadors i els tècnics de la selecció catalana masculina van ser valents, van anar a buscar la victòria i la van aconseguir. L’equip ho va donar tot dins la pista i Roc Pujadas va culminar la remuntada i tot l’esforç amb el gol de la victòria (5-4) a 21 segons del final.

El combinat català es va avançar en el minut 3 amb un gol de Marc Grau, però els italians van començar a mostrar la seva efectivitat, van capgirar el partit i en el minut 10 ja guanyaven per 1-2. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la segona meitat Itàlia va marcar dos gols en un minut, el primer de falta directa, i es va posar amb un 1-4. Catalunya va buscar la remuntada immediatament, i en un minut Marc Julià, de falta directa, i Roc Pujadas van situar el marcador en el 3-4. A vuit minuts del final la selecció catalana va disposar d’un penal per empatar, però Marc Julià no el va transformar. Un minut després els italians van tenir una falta directa per targeta blava a Roc Pujadas i tampoc no va encertar. Els darrers cinc minuts van ser molt intensos i a dos dels final els catalans van tenir una falta directa per targeta blava i Marc Julià va marcar el gol de l’empatat. En l’últim minut Catalunya va atacar de cinc per buscar la victòria i a 21 segons del final Roc Pujadas va fer el 5-4 definitiu.