Copa

El Barça s’ha d’arromangar

Copa. El vigent campió remunta un 1-2 al descans davant d’un Igualada valent

Barça 5 Igualada 2

BARCELONA:Carles Grau, Alabart, Bargalló, Hélder Nunes i Rodrigues -equip inicial-: Panadero, Llorca, Marc Grau i Pascual.IGUALADA:Torrents, Riba, Bars, CArol i Marimon -equip inicial-; Yeste, Zilken, Llenas i Cervera.GOLS:0-1 (2’) Riba, de falta directa. 1.1 (6’) Rodrigues. 1-2 (23’) Riba, de penal.2-2 (33’) Hélder Nunes, de penal. 3-2 (36’) Alabart. 4-2 (40’) Grau. 5-2 (47’) Alabart, de falta directa.ÀRBITRES:J.A. Ribó i O. Pérez. Blaves a Hélder Nunes, Bargalló i Rodrigues.FALTES:6 del Barça i 13 de l’Igualada..

El Barça va iniciar la defensa del títol de copa amb un triomf molt treballat contra l’Igualada Rigat (5-2) que li permet mantenir la condició d’invicte i accedir a les semifinals. L’Igualada de Cesc Fernández surt reforçat, amb el golejador Riba (2) i el porter Torrents d’actors destacats en una gran primera part (1-2). El partit va començar amb les pulsacions disparades. Blava a Hélder Nunes i gol de Riba en la falta directa (0-1). El Barça va penalitzar la pèrdua dels arlequinats en un contraatac i va empatar mitjançat Rodrigues (1-1), assistit per Alabart. El jove Igualada, desacomplexat, feia perill en els contraatacs. Tots dos porters, Grau i Torrents, resolien amb encert fins que Riba va afusellar de nou Grau de penal (1-2).

L’equip d’Edu Castro va apujar la intensitat en el segon temps. Hélder Nunes va empatar de penal. Alabart va fer el 3-2 amb un cacau exterior i Marc Grau va coronar un contraatac aixecant i picant (4-2). Bargalló havia fallat la directa per la desena falta rival i Riba tampoc no va marcar en la bola aturada. Alabart –fonamental–, amb un sol toc, va arrodonir el triomf del Barça transformant una directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)