Copa

El Voltregà, amb el cap alt

Copa. Es manté sempre dins del partit tot i l’expulsió de Molas en el primer temps

Liceo 2 Voltregà 1

DEPORTIVO LICEO:Serra, Carballeira, Bruno di Benedetto, Torres i Àlex Rodríguez –cinc inicial–; Canal, Manrubia, Ciocale, Torres i Bridge.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Estrada, Molas, Teixidó, Vargas i Burgaya –cinc inicial–; Serra, Alonso, Sitjà, Armengol i Sánchez.GOLS:1-0 Torres (12’). 1-1 (19’) Teixidó, de penal. 2-1 (40’) Àlex Rodríguez.ÀRBITRES:S. Mayor i A. Barba. Vermella directa Aleix Molas (11’).FALTES:7 del Voltregà i 6 del Liceo.

El Deportivo Liceo va derrotar el Voltregà Stern Motor per 2-1 en la primera i polèmica semifinal. Una vermella a Aleix Molas per un cop d’estic no gaire contundent però en què es va desentendre totalment de la bola, va ser penalitzat pels col·legiats amb vermella directa (11’). En la superioritat, Dava Torres, al segon pal, va rematar a gol una bola penjada per Canal, un dels tres jugadors del conjunt gallec nascuts precisament a Sant Hipòlit juntament amb Àlex Rodríguez, que no va poder batre Estrada en la directa, i el porter Martí Serra. La situació va esperonar encara més el Voltregà i el tècnic Lluís Teixidó va apel·lar al recent fitxatge Lluís Sitjà per ampliar la rotació. Santi Teixidó, omnipresent, va enviar la bola al pal (18’) i ell mateix va ser objecte de penal en el 19’. Amb sang freda el va transformar amb un cacau que es va escolar pel mig de la porteria de Serra (1-1). Tots dos equips van disposar d’un penal infructuós –Carballeira i Teixidó– en l’arrencada del segon temps, però el resultat el va alterar Rodríguez amb un tret ras (2-1). El Voltregà va tenir l’empat en l’atac de cinc sense porter del darrer minut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)