OK Lliga

El Girona aconsegueix la permanència a l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. Els gironins s’imposen a la pista de l’Arenys de Munt en el segon partit del ‘play-out’. Llaverola destaca sota els pals

Arenys de Munt 0 G. Plana Girona 2

ARENYS DE MUNT SOLARTRADEX:Garcia, Domènech, Vila, Gallardo i Bogers –equip inicial–; A. Joseph, Alucha, Puigvert, Oviedo i M. Joseph.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Pelicano, Grau, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Sánchez, Vázquez, Cantero i Fernández.GOLS:0-1 (35’) Pelicano, de falta directa. 0-2 (50) Sánchez.ÀRBITRES:R. Burgos i D. Calonge. Targeta blava a Grau.FALTES:14 de l’Arenys de Munt i 16 del Girona.

El Garatge Plana Girona va aconseguir la permanència a l’OK Lliga una temporada més en guanyar el segon partit del play-out de permanència a la pista de l’Arenys de Munt Solartradex per 0-2. Els gironins ja van guanyar en els penals el primer enfrontament de l’eliminatòria per decidir qui perd la categoria, i per això el conjunt maresmenc va baixar. El porter Jaume Llaverola va ser el jugador més destacat, ja que va fer grans aturades, entre elles un penal en la primera meitat amb el 0-0 en el marcador, i dues faltes directes, amb el 0-1, en la segona part. Raúl Pelicano va tornar a demostrar la seva capacitat golejadora i va marcar el primer gol dels gironins en el minut 35 de falta directa. El definitiu 0-2 el va aconseguir Carles Sánchez a porteria buida a 26 segons del final, i quan els arenyencs estaven atacant de cinc sense porter per buscar l’empat.

El partit va ser molt disputat i els dos equips van disposar d’ocasions, però els va costar molt materialitzar-les. L’Arenys de Munt va enviar un parell de boles al pal i va estar lluitant fins al darrer instant per la victòria i intentar forçar el tercer enfrontament. El Girona va saber estar sobre la pista i va mostrar que tenia més experiència en aquest tipus de partits gairebé definitius. L’any passat els gironins també van aconseguir la permanència en el play-out, en aquella ocasió en tres partits contra el Palafrugell.

Patrocini

El Noia, el Calafell i el Liceo, a les semifinals

El Noia Freixenet, el Parlem Calafell i el Liceo es van classificar per a la semifinal de l’OK Lliga en guanyar també el segon partit dels quarts de final del play-off pel títol. Els de Sant Sadurní van superar el Reus Deportiu Virginias, aquest cop a casa per 7-4, i els penedesencs es van imposar a la pista del Finques Prats Lleida per 1-4. El conjunt gallec va golejar per un clar 1-7 l’Igualada Rigat a domicili. En el play-off del novè i el desè lloc el Voltregà Stern Motor va tornar a guanyar el Recam Làser Caldes (5-4) i ocupa la novena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)