OK Lliga

Primera pilota de títol

Hoquei sobre patins. El Barça vol enllestir l’OK Lliga avui a Riazor contra el Deportivo Liceo en el tercer partit del ‘play-off’ (20 h per Esport 3) després d’haver-se situat 2-0 amb autoritat

El Barça té l’oportunitat de tornar a assaltar Riazor com ja va fer en la fase regular i alçar el títol de l’OK Lliga invicte, ressorgint després de caure en semifinals el curs passat (20 h per Esport 3). L’equip d’Edu Castro s’ha mostrat superior en els dos primers partits al Palau (5-1 i 4-1) i arriba endollat i amb ganes d’enllestir-ho. El Deportivo Liceo, el vigent campió, però, és sempre un equip perillós i més a la seva pista, tot i que el conjunt de Juan Copa té una plantilla ben diferent de la que va obtenir el títol el curs passat. El Barça, que té la baixa de Matías Pascual, manté el bloc. En cas de guanyar, serà el darrer partit amb l’equip blaugrana d’Hélder Nunes, que torna al Porto. El portuguès, que admet que “serà un partit duríssim entre dos equips de molta qualitat”, es va acomiadar de l’afició diumenge per si l’equip resol la sèrie a Riazor avui o en el quart partit dissabte (20 h). En cas contrari, es jugaria un cinquè partit al Palau dimecres vinent.

LA PRÈVIA

Serà un partit semblant als del Palau i, sobretot, al de lliga a Riazor, que va ser molt ajustat
Edu Castro
tècnic del barça
Tenim molta ambició i ganes de fer un bon partit per aconseguir el títol
Pau Bargalló
jugador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)