Europeu

Espanya empata contra França en el debut en l’europeu de Sant Sadurni (2-2)

La selecció espanyola ha debutat avui empatant contra França (2-2) amb gols de Marc Grau i Xavi Barroso en el grup A en la primera jornada de l’europeu d’hoquei sobre patins que es juga fins dissabte a l’Ateneu Olímpic de Sant Sadurní. En l’altre partit del grup, Portugal ha superat a França per 7-4 amb 4 gols de Gonçalo Alves. En el grup B, Suïssa ha vençut Anglaterra per 4-0 i Andorra s’ha desfet d’Alemanya per 6-2. Els quatre equips del grup A, els grans aspirants al títol, es creuaran dijous en els quarts de final amb els quatre del grup B. Espanya jugarà demà contra Portugal (18.30 h per Esport 3).

Marc Grau ha avançat Espanya en el minut 14 aprofitant un error del porter francès, que ha deixat la bola morta dins del quadre quan ha rebutjat l’intent del perseverant Barroso. Martí Casas n’ha tingut un parell de clares, sobretot una en el darrer minut, en un primer temps en què el conjunt de Guillem Cabestany ha fet una proposta més atacant que no pas França.

L’irreductible Roberto di Benedetto, però, ha empatat en els compassos inicials del segon temps (1-1 en el 27’). Dues aturades consecutives de mèrit de Grau en el segon temps han evitat el gol dels gals i, en l’acció següent, Barroso ha marxat amb facilitat de Barengo i ha clavat el 2-1 amb un tret de pala marca de la casa. França ha comès la desena a 3:57 del final. Espanya en duia set. Bargalló ha llançat la directa però el porter francès ha evitat el gol. Una blava a Marc Grau a 3:06, a més, ha donat als gals l’oportunitat d’empatar i Carlo di Benedetto no l’ha desaprofitat.