Més hoquei

Palau-Vila-sana i Telecable-Manlleu en la supercopa d’Espanya femenina

La competició es jugarà a Cubelles el 16 i 17 de setembre i repeteix les semifinals de l’any passat

La supercopa d’Espanya femenina tindrà les mateixes semifinals de l’edició de l’any passat, després del sorteig que s’ha fet avui. En la primera semifinal el Generali Palau jugarà contra el Vila-sana Coop d’Ivars, mentre que en la segona el Telecable Gijón s’enfrontarà al Martinelia Manlleu. La supercopa d’espanya es disputarà el 16 i 17 de setembre a Cubelles.

El conjunt asturià és l’actual campió de la supercopa d’Espanya, també va guanyar l’OK Lliga i la copa, i s’enfrontarà al conjunt osonenc que va arribar a la semifinal de la lliga. El conjunt vallesà va ser el finalista de la supercopa, la lliga i la copa la temporada passada, i s’enfrontarà al conjunt lleidatà, semifinalista de la lliga.

En l’edició de la supercopa d’Espanya femenina de la temporada passada el Telecable va guanyar el Manlleu en la semifinal per 2-1 i el Palau va superar el Vila-sana per 4-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)