OK Lliga

Revolta contra el Telecable

Hoquei sobre patins. Arrenca l’OK Lliga amb l’equip asturià campió i rival a batre, i el Generali Palau i el Coop d’Ivars Vila-sana com a clars aspirants liderant la nòmina de vuit catalans

Destronar el Telecable asturià, el vigent campió, és el gran objectiu del Generali Palau i del Coop d’Ivars Vila-sana, els dos equips catalans més forts sobre el paper en l’OK Lliga femenina que arrenca avui, sense oblidar el Martinelia Manlleu, semifinalista el curs passat. L’equip de Gijón que entrena la debutant Tasha Lee, però, ha arrencat fort i diumenge passat a Cubelles va guanyar la supercopa derrotant en la final en la tanda de penals el Vila-sana, que va plantar cara de valent. El Palau va caure en les semifinals contra les del Pla d’Urgell. La lliga la formen catorze equips, vuit dels quals són catalans. El moviment més cridaner del mercat de fitxatges va ser l’arribada de la veterana internacional Anna Casarramona al Palau (Manlleu).

PALAU.
Altes: Anna Casarramona (Manlleu), Marina Codina (Palau B) i Jana Costa (Igualada). Baixes: Gisela Vicente (Bembibre)
VILA-SANA.
Altes: Gimena Gómez (Concepción) i Sara Planella (Mataró B). Baixes: Maria Figuerola, Julieta Fernández (Andes Talleres) i Valentina Fernández (Andes Talleres)
MANLLEU.
Altes: Blanca Angrill (Igualada HCP), Marlena Rubio (Liceo). Baixes: Elisabet Gurri (retirada), Anna Bulló (HC Corunya), Júlia Canal (Palafrugell), Anna Casarramona (Palau) i Julia Cabré (Cerdanyola)
SANT CUGAT.
Altes: Natàlia Crespo (Cerdanyola) i Carla Batlle (Igualada). Baixes: Júlia Baldrich
MATARÓ.
Altes: cap. Baixes: Sara Planella (Vila-sana) i Laia Sanz (Caldes)
VOLTREGÀ.
Altes: cap. Baixes: Blanca Garcia (Vilanova)
IGUALADA FEMENÍ.
Altes: Sílvia Jurado (Vic). Baixes: Blanca Angrill (Manlleu), Patricia Miret (Vilanova), Helena De Sivatte (retirada), Carla Batlle (St. Cugat), Jana Costa (Palau) i Marina Monge (Alcalà)
CERDANYOLA.
Altes: Júlia Vilarrasa (Bigues), M. Inés Gaivéu (Stuart Massamá), Sigrid Aparicio (Palau B), Júlia Cabré (Manlleu), Mica Balmaceda (Benfica), Nagore Paredes (Palau) i Marc Miranda (Cerdanyola B). Baixes: Mariona Surós, Anna Carranza, Estela Rubio (Benfica) i Natàlia Crespo (St. Cugat)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)