Més hoquei

El Barça defensa el títol contra el Liceo

Hoquei sobre patins. Els blaugrana golegen el Parlem Calafell en la supercopa d’Espanya i els gallecs eliminen el Reus Virginias, l’amfitrió

Barça 11 Parlem Calafell 2

BARÇA:C. Grau, Alabart, Bargalló, M. Grau i Rodrigues –inicial–; Panadero, Barroso, Llorca, Cervera i Galan.PARLEM CALAFELL:Camps, Pascual, Xaus, Ferrer i Miras –inicial–; Espinosa, Vives, Selva, Domenech i Solans.GOLS:1-0 (6’) Rodrigues. 2-0 (9’) Rodrigues. 3-0 (13’) Bargalló. 4-0 (14’) Bargalló. 5-0 (17’) Panadero. 6-0 (21’) Alabart. 6-1 (27’) Xaus. 7-1 (29’) Bargalló. 8-1 (33’) Barroso. 8-2 (36’) Miras. 9-2 (48’) Barroso. 10-2 (49’) Llorca. 11-2 (50’) Llorca.ÀRBITRES:I. González i R. Fernández. Blava a l’entrenador del Calafell.FALTES:5 del Barça i 10 del Calafell.

Deportivo Liceo 5 Reus Virginias 3

DEPORTIVO LICEO:Rodrigues, Ricart, Carballeira, D. Torres i Cancela –inicial–; Pereira, Ciocale, Saavedra, F. Torres i Serra.REUS DEPORTIU VIRGINIAS:Ballart, Aragonès, Oruste, Julià i Casas –inicial–; Salvat, Rojas, Canal, Gelmà i Viña.GOLS:1-0 (13’) F. Torres. 1-1 (28’) Gelmà. 2-1 (29’) D. Torres (f.d.). 3-1 (31’) Pereira. 3-2 (34’) Aragonès. 3-3 (35’) Julià. 4-3 (38’) D. Torres. 5-3 (50’) Pereira.ÀRBITRES:S. Mayor i M. Díaz. Targeta blava a D. Torres, F. Torres i l’entrenador del Reus.FALTES:11 del Liceo i 13 del Reus.

El Barça defensarà el seu títol de campió de la supercopa d’Espanya en la final contra el Deportivo Liceo, que es disputarà avui al Pavelló Olímpic de Reus (12.30 h, Esport3). Els gallecs i els blaugrana van disputar la final de la supercopa d’Espanya del 2021 amb triomf del Liceo (3-2). En la primera semifinal d’aquesta edició el Barça va golejar el Parlem Calafell per 11-2, mentre que en la segona el Liceo va derrotar el Reus Deportiu Virginias, l’amfitrió, per 5-3 en un partit molt més anivellat.

Els blaugrana es van desfer del seu rival en la primera meitat en que es van distanciar amb un 6-0. Rodrigues va marcar els dos primers gols, i Bargalló, amb dos més, va situar el 4-0 abans del quart d’hora de joc. Panadero i Alabart van completar el resultat al descans. En la segona meitat el Barça va abaixar una mica el ritme i el Calafell va marcar un parell de gols gràcies a Xaus i Miras, i els gols de Bargalló –el tercer–, i Barroso, van situar el 8-2 en el marcador. En els dos darrers minuts els blaugrana van ampliar la diferència amb gols de Barroso i dos de Llorca

El conjunt gallec es va avançar en la primera meitat i es va arribar al descans amb un mínim 1-0. En l’inici de la segona part Gelmà va empatar, però els gallecs es van avançar fins el 3-1 amb dos gols en dos minuts. El Reus va continuar lluitant i Aragonès i Julià van situar el 3-3 en el marcador, i el mateix Aragonès va disposar d’una falta directa per avançar el Reus. No va marcar i en la jugada següent el Liceo va fer el 4-3. Els roig-i-negres van desaprofitar un penal que hauria significat un nou empat, i en l’últim minut van atacar amb cinc jugadors i sense porter. A 29 segons de la fi els gallecs van recuperar la bola i van fer el 5-3 a porta buida.