Més hoquei

El Barça supera el Liceo i guanya la seva tretzena supercopa (2-3)

El Barça ha superat el Deportivo Liceo per 2-3 remuntant un gol advers i ha aixecat al pavelló Olímpic de Reus la seva tretzena supercopa, el primer títol del curs després de caure contra el Noia Freixenet en la final de la lliga catalana la setmana anterior. Els gols del conjunt d’Edu Castro els han fet Marc Grau, Alabart i Pau Bargalló. El Liceo, que té el contraatac ben integrat en el seu ADN d’aquest curs, s’ha reinventat una vegada més i ha demostrat que és un rival molt complicat. Els seus dos gols els han fet Dava Torres (0-1) i el català Sito Ricard (2-3) quan quedava 1:01 pel final.

Els primers minuts han estat un exercici de velocitat, atacs constants i lluïment dels porters. El Liceo, que vola en contraatacs molt ben estructurats com ja va demostrar en la semifinal contra el Reus, ha penalitzat una pèrdua del Barça i ha clavat l’1-0 en una canonada de Dava Torres (8’). Un temps mort d’Edu Castro i el fet que Dava Torres no estigués en pista, ha temperat la situació. L’equip blaugrana ha empatat en una bola penjada de Marc Grau. Panadero l’ha deixat passar i el porter Tiago Rodrigues no l’ha vist (1-1 en el 17’). Una genialitat de Bargalló, que ha assistit amb clarividència Alabart per darrera de la porteria, ha acabat de capgirar la dinàmica del joc (1-2 en el 22’).

Pau Bargalló ha fet l’1-3 amb un cacau espectacular exterior (29’) i el Barça ha controlat durant molts minuts del segon temps. Dava Torres ha fallat la directa en la desena d’equip del Barça i Pau Bargalló, amb dos tocs i bola alta, tampoc no ha marcat en la desena del Liceo. El partit s’ha trencat en el darrer tram i Ricart hi ha afegit incertesa (2-3). El Liceo ha acabat amb atac de cinc i sense porter.