OK Lliga

El Generali Palau goleja el Martinelia Manlleu (5-0) en el debut de Casarramona

Victòries de l’Igualada femení Grupo Guzman, el Voltregà Movento Stern i el Vila-sana Coop d’Ivars

El Generali Palau ha iniciat l’OK Lliga femenina amb una golejada contra el Martinelia Manlleu (5-0), en el que ha estat el debut en el seu nou equip d’Anna Casarramona, i ho ha fet precisament contra el conjunt on militava el curs passat. La manlleuenca ha marcat dos dels gols del Palau, que al descans dominava per 2-0. El Voltregà Movento Stern s’ha imposat a domicili al Lidergrip Mataró per 0-2 i ha decantat el partit al seu favor en els tres darrers minuts. El Vila-sana Coop d’Ivars s’ha imposat a domicili al Solideo Sant Cugat per 2-3, en un partit amb alternatives en el primer temps i que en el segon no ha variat el resultat. L’Igualada femení Grupo Guzman ha iniciat la competició amb una ajustada victòria per 3-2 contra l’Alcobendas. Al descans dominava per 2-0. El Cerdanyola Ferníe Energía ha perdut clarament en la seva visita a la pista del Coruña (6-1). El conjunt gallec ja tenia un 4-0 al descans i Alba Garrote ha destacat amb dos gols. L’Esneca Fraga ha guanyat per 1-4 a la pista de Las Rozas amb Maria Sanjurjo anotant dos gols. El campió de la passada edició de l’OK Lliga femenina, el Telecable Gijón, ha començat amb una victòria per 2-0 contra el debutant Bembibre. Ha marcat en el primer minut i no ha sentenciat fins a quatre minuts del final.