Més hoquei

Derrota cruel del Voltregà contra el Porto en la final Continental (5-3)

El Voltregà Movento Stern ha jugat a un gran nivell però no ha pogut batre al Porto, el campió d’Europa, en la final de la copa Continental (5-3) que s’ha jugat al pavelló Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit, tot i haver protagonitzat una reacció impressionat quan ha igualat un 3-1 en contra i ha fet trontollar els esquemes dels portuguesos, que han fet el 4-3 a 1:16 del final i han arrodonit el resultat amb un gol a porta buida quan l’equip osonenc atacava sense porter. El Voltregà, que va accedir a la final a quatre en qualitat de campió de l’Europe Cup, surt a bastament reforçat de la cita després d’haver eliminat dissabte el Valongo (4-0) i d’haver caigut amb el cap ben alt davant de l’equip del seu exentrenador Ricard Ares. A les files del Porto, que aixeca el títol per segon cop, hi ha tres catalans: Xavi Malián, Edu Lamas i Roc Pujadas.

El conjunt de Lluís Teixidó ha plantat de cara de valent en un bon primer temps, sobretot si es té en compte que al davant hi tenia un equipàs. Gerard Teixidó no ha pogut batre Malián en una directa (3’) arran d’una blava a Gonçalo Alves. El golejador del Porto s’ha rescabalat marcant l’1-0 (6’). Però l’equip local, que de fet figurava com a visitant, ha empatat amb una directa llançada per Burgaya (1-1 en el 8’) arran d’una blava a Hélder Nunes i ha seguit fent perill, tot i que les fuetades dels portuguesos també generaven incertesa. Miquel Estrada, el porter del Voltregà heroi dissabte, però, seguia en estat de gràcia. Hélder Nunes, amb un toc subtil, i Alves, de penal, han situat el 3-1 en un segon temps que seguia igualat, però amb predomini d’ocasions per als lusitans. El Porto ha optat per congelar el partit els darrers cinc minuts i el Voltregà li ha pres el pa del cistell. Una bola penjada per Àlex Rodríguez i tocada per Burgaya a 2:40 del final (3-2) i un cacau de Teixidó a1:45 (3-3) han provocat el deliri. Malauradament, Rafa Costa ha fet el 4-3 a 1:16 amb una bola tova que s’ha escolat per sota les cames d’Estrada i Hélder Nunes, robant en l’atac osonenc, ha culminat el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)