Més hoquei

El Voltregà, finalista

Hoquei sobre patins. Venç el Valongo i avui juga la final de la copa Continental contra el Porto (12.15 per E3)

Voltregà 4 Valongo 0

VOLTREGÀ MOVENTO STERN:Estrada, Vargas, Burgaya, Molas i Teixidó -equip inicial-; Àlex Rodríguez, Alonso i Serra.VALONGO:Freitas, Lima, Moura, Silva i Almeida -equip inicial-; Sanches, Carlitos i Azevedo.GOLS:1-0 (5’) Teixidó, de falta directa. 2-0 (43’) Rodríguez, de penal. 3-0 (42’) Vargas. 4-0 (46’) Teixidó, de falta directa.ÀRBITRES:L. Le Menn i F. Ferrari. Blava a Teixidó i a Sanches.FALTES:5 del Volt. i 3 del Valongo.

El Voltregà Movento Stern va saber nedar i guardar la roba amb el porter Miquel Estrada d’actor principal i va superar el Valongo per 4-0 en la segona semifinal de la copa Continental que es juga a l’Oliveras de la Riva. L’equip de Lluís Teixidó disputarà avui a casa la final (12.15 h per Esport 3) contra el Porto, que va atropellar el Braga en la primera semifinal per 6-1 –5-0 a la mitja part–, amb gols d’Alves (2), Pujadas, Costa, Mena i Pinto. El campió d’Europa, amb tres catalans –Malián, Edu Lamas i Pujadas–, va imposar la seva llei. Tot i veure’s sotmès en moltes fases pels atacs portuguesos, el Voltregà va completar un recital en la bola aturada, marcant les dues faltes directes de què va disposar mitjançant Gerard Teixidó i el penal llançar per Àlex Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)